Kızlar bundan mı yoksa yürüteçtemi koyacaksınız bazı doktorlar yurutc tavsiye etmiyor bende bundan alacağım başında dururum diyorum https://resimyukle.io/r/cCExNcH3ah
Yürüme arkadasim
busra1997alpaslan2021 yigenime de bundan kullandık çok.sevimli oluyorlar bununla bidir bidir yürüyor
busra1997alpaslan2021 kesinlikle bundan 👍 yürüteçin faydadan çok zararı var
busra1997alpaslan2021 yürüteç çok sağlıksız canım bende ilerde böyle birşey düşünüyorum oğluma ☺️
Mavi34 dimi evet bime gelmişti 130 tlye takipteyim
busra1997alpaslan2021 evet bundan alsanız daha iyi olur ama bunu alacaksanız bunun fiyatı cok yüksek cok daha uygunları var güzel bakabilirsiniz
busra1997alpaslan2021 bu çok kullanışlı ve faydalı bir ürün ben hem yürüteç hem yürüme arkadaşı aldım yürüteç sadece çocuğu oyalıyor. Ama yürüme arkadaşı sayesinde ayakta durmayı ve adım atmayı öğreniyor. Yürüteç annelerin de işine geliyor bebek susuyor ağlamıyor kedni kendine geziyir diye. Ama omurga sağlığı açısından en sağlıklısi yürüme arkadaşı
busra1997alpaslan2021 yeğenim ay sonu yasına girecek bundan kullanıyorlar çok da seviyor ama gecem kafasını vurmuş hızını alamayıp çok üzülmüştüm 🙄
Gnssc evet oyuzden yanında durmak lazım işimiz varsa onu kaldırmak lazım hemen çıkartıp onunla eşlik etmek lazım çok zor ya hersey anlık allah korsun
busra1997alpaslan2021 aynen oyle Bende onu kullanıcam yeğenlerimin tüm eskilerini topluyorum 😂 dikkat edicez artık bakalim