güzel kaliteli hem de şık bişi istiyorum. Her ne kadar bebek çantası olsa da anne aksesuarı gibi düşünüyorum nedense . Bebeğine ayrı kendine ayrı çanta taşıyan annelerden olabileceğimi sanmam 😂 üşengeçlikten ölüyorum😂 ikimize de yetecek büyüklükte alt açma çantalı benim kozmetiklerimi alsın işte böyle detaylı ama SPOR ŞIIK bi çanta istiyorum tavsiyeniz var mı?

MMmommy smart bags araştırıyorum spor ve şık duruyor henüz almadım

MMmommy dediğinize pek uymuyor ama yine de atayım dedim ☺️sırt çantası yerine bu tarz bakıyorum ben. Direk bebek bakım çantası diye aramıyorum. Valiz tipi bavul tipi el çantası diye bakıyorum . Pek bölmesi olmadığını için daha çok alanı olduğunu düşünüyorum 😁 bu hoşuma gitmişt i. Kenarda dursun dedim. https://resimyukle.io/r/WspAjTcxdQ

Sogancik ya acaba böyle mi almak lazım yoksa sırt çantası olarak mı ghangisi daha rahat olur bilemeeim ki

MMmommy Ablam bu tarzın daha kullanışlı olduğunu söylüyor. O LCW den almış. İçine baya şey sığıyor. Battaniyesi oyuncağı. Ondan bana da mantıklı geldi bu tarz

MMmommy ben ikisinden de aldım hem sırt hem öyle valiz gibi.Mesela hemen bi dışarı çıkıp eve gelecez sırt çantası mantıklı misafirliğe gidicem veya ananeye falan o zaman valiz mantıklı ben mayoraldan aldım çok kaliteli

MMmommy

Cbusra93 arkadaşın dediği gibi ekstradan ufak bı sırt çantası da olmalı. Ben onu unuttum. 5 dklik yere böyle büyük çanta ile de boşuna gitmiş oluruz

MMmommy dün Instagram’da bir anne paylaştı. Trendyolda oysho marka 330 TL den 149 tel ye inmiş bir çanta var. Efsane güzel. İçi de kullanışlı imiş. Yorumları okursan zaten görürsün. Hem spor çantası hem günlük çanta hem de anne Bebek çantası olabilir. Ben de normal anne Bebek çantası ve sırt çantası sevmiyorum. Bu çanta hem şık hem kullanışlı. Ben de bir tane kaptım hemen. İndirim devam ediyor. Bak istersen.

Umutunannesi28 teşekkür ederim siyah büyük bi çanta var o dimi ? Hemen bakıyorum sağol💖💖

Sogancik hem sırt hem bu tarz bakayım o zaman tesekkur ederim

Sogancik bi tane baya büyük bişey almak lazım o zaman bi de kızların dediği gibi sırt çabtası

Motheric diye instagram da bi sayfa var çok kaliteli hem de çok şık ben aldım çok güzel vegan deri yanında deri Alt açma felan da hediye gönderiyorlar oraya da bak istersen 😊
                    https://resimyukle.io/r/cwrUlAlKpV