sehri_hzr Kızlar son haftalar kuaförler almıyor riske atmıyorlar bunca zaman direndim hep yaptım şimdi ise jilete mecburum venüs jiletten geekesmemnun ve diğerleri gibi değil diyorlar sizce? Watsons ve gratis de var mı pembe seyahat boy bilginiz var mı?
cms_13 sehri_hzr Venüs pembeden kullanıyorum ben ve aynı şekilde geri çıkıyor sertleşme vs yapmadı daha önce lazere gittim çıkanlarıda şuan mecbur venüsle alıyorum aylardır memnunum ben
sehri_hzr Hahahh12 bende öyle düşündüm ama kendim adam akıllı yapamadığım için kuaföre gidiyordum hep son haftajra diye kabul etmiyorlar
hepoyleolurzaten sehri_hzr Allah Allah benim gittiğim kadın kabul ediyor. 🤷🏻♀️ Jilet için çok bir fikrim yok ama eğer yapabilirseniz kendiniz ağda yapın aynadan ya da yapan bir tanıdığınız varsa yardım isteyebilirsiniz 🙏🏻
ebru23 sehri_hzr ben son haftaya yakin anneme yaptircam dikis olunca islak nemli kalir diye hemde baya bi gidioo agda
C-12 gokcekocyigit07 son zamanlarda ağdanın zararı yok dimi bebeğe falan bende doğuma yakın öyle yapıcam hiç gitmedim kuaförde ağdaya şimdiye dek
1_minik sehri_hzr ay ciddi mi ? Ben uzatmıştım 6 gündür kendim uğraşayım o zaman …38 haftalık olacaz…ilk defa duydum bunu…
1_minik sehri_hzr canım bu arada ben venüsün setini almıştım içinde 4-5 tane var sanırım…sarı pembe lila mavi renklerdi sanki…güzel ama sonuçta jilet yine..6 gündür hiç almadım ama ağda bandına gelecek kadar oldu mu bilmiyorum…
gokcekocyigit07 C-12 tabi ki yok neden olsun ki, yine de doktoruna sor istersen ama ben hep yaptırdım
PrensesAnnesiii31 sehri_hzr bende kuaförüm öyle bir saçmalık mı var hamileliğin her dönemi riskli ağda için kendini kastigindan dolayı en başlarda yapiyorsa sonra almıyor diye birşey mi var evet son zamanlar hamilelere ağda yapmak zorlaşıyor belkide bu yüzden yapmıyoruz diyor ben doğuma gidecek olanlara bile yaptığımı biliyorum
AsuuSaruhan sehri_hzr bende doktoruma sordum ağda önermedi. Erken doğumu tetikliyormuş. Kısaltma yöntemi kullan dedi.