Nurklc38 Guneyinannesi1 Benim dee salı günüü var canooo çok heycanlıyım beni de haberdar et bakalımm🥰🥰🥰
Guneyinannesi1 Nurklc38 biliyorum senin salı söylemiştin resmini atarim inşallah güzel haberler alırız
Orhangozde-95 Bende yarın ayrıntılı ultrasona gidicem biraz tedirginim üçlü testte kan sonucunda Biri pozitif çıktı diye doktorum yönlendirdi hayırlısı bakalım
MinikEkran Hikoo bende kızımı tepecikte doğurdum ama şuan çiğli eğitim araştırmaya gidiyorum odaları tek kişilik diye burayı tercih ettim tepecik 4 kişiydi pandemi zamanı kalabalık olsun istemedim
Hikoo MinikEkran Çiğli eah de kıme gıdıyosunuz memnun musunuz 26 agustos cınarlı ya ayrıntılı için randevu aldım
MinikEkran Hikoo ayşegül hanıma gidiyorum ben çok tatlı biri baya ilgili memnunum yani. Çınarlıdan mı aldınız çok sevindim eminim memnun kalırsınız 😊
Orhangozde-95 Guneyinannesi1 Evet oldum çok şükür herhangi bisey yok dedi takip edeceğiz 22 haftalıkken tekrar gel dediler
Ouzc Guneyinannesi1 en az 30 dk izledik doktor her yerini ayrıntılı gösterdi. Ve onu izlemek çok güzeldi çok şükür. 😍
Ouzc Guneyinannesi1 diğer her yerine bakıldı mi? Bizimki de kalbine bakilacagi zaman döndü doktor bir daha çağırmist.li😃