yuvamerve17 Birkuzucukbeklerken ailede iri biri varsa ona çekmiş büyük ihtimalle dedi bir problem yok çok şükür , saat 2 de randevum var bakalım ne durum da
Birkuzucukbeklerken yuvamerve17 benim de 4 de kontrolüm var muhakkak haber ver bebişin durumu hakkında canım
yuvamerve17 Birkuzucukbeklerken 3700 gr olmuş , ben sezeryan istiyorum dedim zaten bu gidişle öyle olcak gibi duruyor dedi 23 Ağustos a gün verdi insallah sağ Salim kavuşuruz 💜
Birkuzucukbeklerken yuvamerve17 maşallah benim kızda 2530 gr olmuş teyzesi skolyoz dan dolayı bende sezeryan olabilirim 1 eylülden sonra her an alabiliriz dedi
Esan yuvamerve17 benim ablamda o kadr almisti sonra hepsini verdi 😅 verirsin sende 😇 ins bende veririm 🥺
Birkuzucukbeklerken yuvamerve17 amin canım bütün bebek bekleyenler Bi an önce kavuşur inşallah bebeğine sağlıklı sıhhatli
bademsekeri42 annemioluyorumben Şuan 38 deyim toplamda 7 kilo aldım en son 34 haftalıkken gittiğimde 2300 kilo demişti doktorum .
NurCeren00 annemioluyorumben 28. Hafta bebiş 940gr. Ben 6kilo almıştım fakat bu hafta çok hastalandım 3 kilo verdim :/. Başlangıç kilomun üzerine 3 kilo almış oldum sadece 😢. Umarım bebişi etkilemez bu durum
balbocegim27 annemioluyorumben 27+6 haftaligim 3.5 kg aldım bebişin de en son 23+1 de kilosu 642 gramdı şimdi baya bi büyümüştür tabi