annemioluyorumben Annelerimm kaçıncı haftanızdasınız, siz kaç kilo aldınız, bebişiniz kaç gram/kilo? 🐣
Nur-98 annemioluyorumben 17 haftalık ikizlere hamileyim 7 kilo aldım 🤦🏻♀️ Aslında çok zayıfım kilo almak istiyorum ama bugün faarkettim popomda çatlak olmuş çok üzüldüm 😌
Annesjnjnbalj annemioluyorumben 30. Haftamdayim oğlum 1670 gram..17 kilo aldım hiç bulantı yaşamadım ve hicbirseyden tiksinmedim bol bol yedim🤣 doktorum bir dahaki gelişinde kilo almis olursan dayak yiyeceksin artik benden dedi 🤣
Birkuzucukbeklerken yuvamerve17 maşallah Allah nazarlardan saklasın da bebeğin kilosunu yanlış yazmiş olabilir misin kuzum 34. Hafta da 3170 kilo nasıl aldırdın öyle
Buse7111- annemioluyorumben 65 le hamile kaldim suan 76 yim 😁 bebisim 23+5- 540 gram tam 11 kilo almisim napicam bilmirum kilodan ayaklarimda hafiften varis olusmaya baslamis 🤦♀️
yuvamerve17 Birkuzucukbeklerken 5 hafta öndeydi 😢 baya bi tosuncuk nasıl aldırdım cidden bilmiyorum , et köfte vs çok tüketiyorum bide abur cubur çok yiyorum o cocuga etki eder mi bilmiyorum ama. Süt ceviz peynir pekmez vs en çok tükettiklerinin bunlar , genetik olabilir dedi doktor bende 4 kilo doğmuşum cünkü
yuvamerve17 Birkuzucukbeklerken çok kilolu olup sağlıksız olmasını da istemem o yüzden yoksa çok şükür bir problem yok 🤲🏻
Ozlemcyln annemioluyorumben 30.haftamda 6.5 kilo almıştım şuan 33. Haftadayım yrın kontrolüm var bakalım kaç almışım
Symazturk annemioluyorumben 37. Hafta ben 9 kg aldım 34+5 te oğlum 2506 gr 49 cm idi. Yarın kontrolümüz var sanırım 3 kg olmuştur çünkü aşırı derece baskı yapmaya başladı 🤭😌
ArenMom annemioluyorumben 34 haftalık hamıleyim 10 kilo aldım 1 hafta önce 33 haftalıkken bebegım 2400 dü