seda_00 Kızlar özel muayenehane ye gidiyorum nst ye bağladıkları zaman 50 ₺ ek ücret alıyorlar muayene ücretim 400 TL bu arada . Sizden de alınıyor mu
BusraUras seda_00 ben Medicalpark Karadeniz Hastanesine gidiyorum o kadar nst ye girdim asla ek ücret ödemedim.
seda_00 BusraUras Hım valla gözüme geliyor açıkçası 450 veriyorum her gitmem de . Birde 100₺ yakıtım tutuyor pahalıya patladı bu bebiş bana 😂
Pambix seda_00 Eskiden nst ücreti yoktu bir iki senedir alınıyor ve çok sacma yani.zaten muayene ücreti alınıyor .ben ilk bebegimde alinmiyordu şimdi Özel klinik olduğu için alınıyor mecbur ama alınmaması gerektigini düşünüyorum
BusraUras seda_00 benimde gözüme gelirdi valla dünya para verip birde nst ye para versem saçma geldi bana.
kirpapatyasiii seda_00 gayet iyi alıyormuş canım ben oğlumda geçen sene muayeneye 500 nst ye 150 oduyordum bu sefer muayeneye 700 du nst 200 hastaneye devam etme kararı aldığım için artık o kadar ödemeyecegım 😅
Ezgice0 kirpapatyasiii 😳 çok merak ettim ben de özele gidiyorum da sizin 700 tl muayenelik ne yapıyorlar muayenede ayrıyeten 😳 içeride dansöz gösterisi falan mı oluyor ücrete ek olarak 😂 yada meyve tabaklarıyla falan mı karşılıyorlar sizi 😂
seda_00 kirpapatyasiii oo çok fazla . Günah ya ne yapıyorlar ki . Bi ultrason cihazını karnına koyuyor . Biride makinaya bağlıyıp bırakıyor