Sadiye_gml doktorunuza bildirin hemen durumunuzu tekrat baksın. Eşin aşağıda olması biraz sıkıntılı bir durum. Kendi doktorunuza görünene kadar yatın ağır kaldırmayın iş yapmayın.
Eş”in aşagıda olması lütfen yardım 😣
Sadiye_gml benimde 11.haftada ikili testi yapan psikolog demedi 12haftada özel de.sonuc göstermeye gittiğimde doktorum demişti hemde sadece aşağıda değil rahim ağzına yapışıktı. Sen doktoruna gidene kadar cinsel ilişki yasama çok ayakta durma ağır kaldırma. Doktorun durumuna göre net bilgi verir zaten sana. Dikkat edersen biir sıkıntı olmadan doğuma kadr yukarıya çıkma ihtimali de oluyor
Sadiye_gml benimde aşağı da düşük riskim var günde 3 kere progestan kullanıyorum
- Düzenlendi
Sadiye_gml
banada eşin sağ tarafta dedi anlamadım o ne demek
Sadiye_gml canım benim iki hamileliğimde de 22. Haftaya aşağıdaydı 22 den sonra düzeldi doktorum 24. Haftaya kadar yukarı çıkar büyük ihtimalle bu haftalarda aşada olması sıkıntı değil ama çok azda olsa kanama riski var demişti
Sadiye_gml canim endiselenme o zamanla duzelebilen bir sey olabiliyor benm ucuncu gebeligimde oyleydi haftalar sonra duzeldi 🌿
Mom872 bende ilk zamanları kullandım progestan şimdi tekrar kullan dedi kullanmayan başladım
ZeynepUstaaa banada öyle söyledi istirahat et dedi ama çalışıyorum kendi doktorumla konuştum on gün sonra baban gel ben gelicem izinden dedi on gün boyumca yorma kendini dedi
Meryemoz inşallah ya ama gittiğim doktoruna kolu kırıktı doğru düzgün bakamadı bile bana
cok sinir oldum kadına da
BusraUras bildirdim canım on gün sonra gelecek on gün progestana devam et dinlen bol bol dedi ben gelince kontrol edeceğim dedi
Meryemoz peki bu sadece normal Doğuma engel olan bi şey mi canım benim ilk hamileliğim hiç bir bilgim yok fikrim de yok eşik ne demek omu bile bilmiyordum
Sadiye_gml benimde bildiğim kadarıyla sadece normal doguma engel oluyor ama senin haftan icin cok normal benm doktorum cok rahattir oyle olacaklari onceden soyleyip korkutmaz bu yuzden sadece bir kac hafta bekleyelim demisti sonrasinda duzeldigi icin ve genelde duzelecegi icin siralamamisti olumsuz olacaklari hatta cocuklarimin hepsi boynunda kordonla dogdu bana hic ultrasonda soylememisti bile dogum sirasinda hemen cozuvermisti ..
Sadiye_gml korkma benimde ı haftalarda aşağıda olduğunu öğrendim. Doktorum zamanla yer değiştirir dedi değiştirmezse tek sıkıntı normal doğum yapamazmışım
Sadiye_gml dediklerini eksiksiz yapın. Rabbim şifa versin inşallah.
Sadiye_gml rapor alabilme şansın varsa rapor al canım
Aynı durumu yaşıyorum farklı bir doktora gittim o fark etmese kendi doktorum bununla alakalı tek kelime etmedi bana . Bende olayın şokundayım hala . Bebeğin eşi aşağıda olması sıkıntılı bir durum maalesef bende yeni öğrendim araştırıyorum
[silindi]
Sadiye_gml endiselenmeyin nornalde es asagida oldugunds iliski yasak oluyor onu dikkate alın haftalar ilerledikce yukariya çıkıyor 20li haftalara kadar çıkabiliyor asagida olmasi biraz daha kendinize dikkat etmeniz anlamina geliyor yukariya cikmazsa da normal doguma engel sadece bildiğim kadariyla ama genelde çıkıyor benm cıkmışti
- Düzenlendi
Ayakta fazla kalmamaya çalışın . Bol su için bol istirahat edin. Benim dün misafirlerim vardı biraz yorulmuştum ve dün gece hep sancı cektim. Bebeğim düşüyor zannettim 😔öyle kötü bi sancıydı. Kanamam filanda yok . Doktor 7. Aya kadar vaktimiz var dedi umutla bekliyorum 😔 Doktor bana öyle kötü konuştu ki ben burada araştırdım gayette normal bi durummuş bana böyle giderse 7. Ayda rahim ağzına dikiş atacağız dedi. Fitil kullanıyorum buna rağmen geçmezse normal doğum imkansız Sezeryan bile zor geçer dedi. Stres yapmayın hiç rahat olun bende son durum için detaylı ultrason zamanımı bekliyorum …