Prensesiminyolculugu kaderelmci afiyet bal olsun bende yiycem bir kerecik annem burda o yapacak zaten birdaha da bulamam elime geçmez 🤣
Kuzucccum Minikpandaa yaa demeyin öyle memlektım az mı yerdım suan başka sehırdeyım bi yıldır ayrıyım naısl ıstıyor canımmmm 😪😬
Patisever Prensesiminyolculugu daha bugün yedim dokunmak istemediğimden eşim pişirdi öyle bi yedim ki 😅
ElifBademmm Prensesiminyolculugu arnavut ciğerine bayılırım ama hamilelikte sakatat önerilmedi için yemiyorum 😔
Prensesiminyolculugu ElifBademmm doktoruma sordum yiyebilirdin dedi sürekli olmadığı sürece sorun yokmuş dozunda 😅
Oznurunannesi Prensesiminyolculugu ben cigerli pilav yemistim gecen hafta tavuk cigeri bence hergun yedogin bisey olmadigi icin ayda 1 bisey olmaz diye dusunuyorum tabi abartma yinede fazla yeme.❤
Prensesiminyolculugu Oznurunannesi yedim yedim valla bir tabak affetmedim hiç daha da yemem zaten nefsimi körükledi 🤩
Goxun Prensesiminyolculugu benim doktorum bi tek ciğer ve midyeyi yasaklamıştı ve hiç yemedim muhakkakki doktorların bi bildiği vardır 😌
Sibellllo Prensesiminyolculugu abartmanadan yiyebilirsiniz geçen gün benimde çok canım çekti bi kaç parça yedim fazlası içindeki yüksek a vitamininden dolayı zararlı
Prensesiminyolculugu Sibellllo bir kaç parça ?? Ben öyle başlarsam duramam bir tabak yedim hakkını vererek bir daha da yemem yeter 🤣
Kuzucccum Minikpandaa ay eşim aradı ne yemek ıstersın dıye hazır aklımdayken ciğer dedım ama bızım ora kadar güzel degıl yinede yedim 😂 size yakınmış ya gıdıp gelınır günlük
Mltm07 Prensesiminyolculugu napayım valla onu yeme bunu yeme yiyecek birşey kalmıyor hepsinden abartmadan yiyorum çok istedi canım geçen yedim valla afiyet bal olsun 😻😂
Mucizemm0101 Prensesiminyolculugu ben doktoruma sormadım ama korkuma yemedim doğurur doğurmaz ciğer şiş yicem 😄
Prensesiminyolculugu Mucizemm0101 valla benim doktorum yiyebilirsin dedi canım sor belki ye der sende beklemezsin en azından bir kaçamak 🤣