Prensesiminyolculugu Kizlaaaarr ciğer kavurma ciğer tantuni yiyen var mı aranızda yesemmi zararı olur mu çok kararsızım yiyenler içimi azıcık rahatlatın kendimi mutfağa atacağım ona göre 😂
Azizinannesi2 Prensesiminyolculugu Yiyorum canım valla en sevdiğim yemek sabah akşam olsa bıkmadan yerim🤫🤫😂😂😂
osm Prensesiminyolculugu bende istiyorum ama annemler hep engel oluyorlar bebekte leke olurmuş 😂 inanmıyorum ama o kadar çok konuşuyorlar ki tamam diyip pes ediyorum
Prensesiminyolculugu osm Yiyebilirsin dedi bir yandan da doktoruma yazdım lekeden felan değilde başka yan etkisi olur diye korkuyordum öyle şeylere inanmam 😅😂
Kuzucccum Minikpandaa yaa demeyin öyle memlektım az mı yerdım suan başka sehırdeyım bi yıldır ayrıyım naısl ıstıyor canımmmm 😪😬
Dilekcnkn Prensesiminyolculugu Et pek sevmiyorum zaten ama ciğer az birşey yemiştim öyle tadına bakmak için bir zararı olcağını düşünmüyorum ciğer , kırmızı et bunlar sağlıklı şeyler bence
Prensesiminyolculugu AhahHbzhz buda dana ciğeri kavurma şeklinde yapacağım yani annem yapacak daha doğrusu 🙈😅
Seher_yakup_mercimek Prensesiminyolculugu leke cigeri elleyipte vücudunda bir yerine dokunursan oluyo yediğin zaman değil cnm annem kardeşime hamileyken sırtını kaşımış avuç içi kadar lekesi var yemenin zararı yok
melegim_ve_ben Prensesiminyolculugu Daha biraz önce kebabını yedim.Leke olayı hurafe bilimsel hiç bir yanı yok.Bazı yaşanan olayların tesadüfi olduğu kanaatindeyim. A vitamini yönünden zengin bir besin olduğu bir gerçek.Bu yuzden fazla tüketmemek de fayda var.Arada yenebilir ama .
Prensesiminyolculugu melegim_ve_ben Ya öyle seylere inanmam benim derdim de bu vitamin olayı zaten yani bir yan etkisi olur mu diye ama doktoruma da sordum şimdi yiyebilirsin dedi