Bebegimibeklerken1 Aysobaciniz 36+4 uz bebeğim dönmedi doktor büyük olasilik catin dar dedi 38 de sezaryen olucam
Kubraacunman Aysobaciniz 39. Haftadayim hala donmedi yarin sezeryam ile dogum yapacagim. Donmeyen bebek naparsnz yapin donmuyo
Meyracukurmaraz Aysobaciniz evet poposu sağ üst tarafta genelde orda hareket hissediyorum aşağıda Kafasının olduğu yerde ara sıra hareket hissediyorum
ebru23 Aysobaciniz ben 27 de gittigimde donmustu ama tekrar dondu bi kafasi yukarda hi ayaklari 2 gebelik nerde oldugunu hisediyor insan
Seda_nrr Aysobaciniz cuma günü gitmiştim kontrole bu hafta tekrar gidicem merakımdan 😂 nasıl olsa 10 gün muayne sürem var 😂 dönmüştür belki diye 😂
Aysobaciniz Zelsonr 35 e kadar gideri var demek ki dönmesinin, o baskıyı kimisi sağda hissediyor kimisi solda 😒 benimde bi ortada bi sağda 🤦🏻♀️
Zelsonr Aysobaciniz Hayırlısıyla döner inşallah yaa bakalım nasip. Aynen öyle kişiden kişiye değişiyor canım yaa
Aysobaciniz Vahideozturk2 çok riskli döndürmek bunu herkes yapamaz ki bende istemem açıkcası döndürmesini