Meyracukurmaraz Aysobaciniz 32 de gittiğimde başı aşağıdaydı. 37.haftadayım ama hala sanki kafasını ittiriyo bazen idrar torbama vuruyo gibi çok ağrı yapıyo
Aysobaciniz Fatmakonak inanın bilemiyorum, görümcemin bebeği 32 de dönmüş 37 de ters dönmüş 38 de de aldılar dönmediği için yani bilemiyorum bebekler kendileri belirliyor sanırım doğumu
Meyracukurmaraz Aysobaciniz evet poposu sağ üst tarafta genelde orda hareket hissediyorum aşağıda Kafasının olduğu yerde ara sıra hareket hissediyorum
anokta Aysobaciniz yok hep aynı yerleri tekmeliyordu. Ama biraz daha hareketlendi gibi benimkisi, normalde hareketler büyüdükçe azalır diyorlar. Fark olarak sadece bunu söyleyebilirim ama bu da dönmeden mi kaynaklı bilmiyorum
Zelsonr Aysobaciniz Valla canım bende bugün tam 32+0 haftalığım. Bana da döndüğünü söylemedi doktor ama ultrason görüntüsüne göre dönmemişti belli. Nedense bende sol kasığımda aşırı baskı hissediyorum🤦😞
Aysobaciniz Zelsonr 35 e kadar gideri var demek ki dönmesinin, o baskıyı kimisi sağda hissediyor kimisi solda 😒 benimde bi ortada bi sağda 🤦🏻♀️