Seda_nrr Vahideozturk2 yaaa ne güzel mutlu oldunuz öyle :) nedemek 🌸 bende bu instadaki bloggerlarda gördüm ama boyutlarına ölçülerine felan bakın öyle alın 🥰
DemetF Vahideozturk2 baklava yaptir bi tepsi gelene ikram et bence en temizi gelen hediye getirir biz niye veriyoz hic anlamis degilim
Vahideozturk2 DemetF aslında insan bir hatıra kalsın istiyor ama bu sefer bana da zor geldi bi şeyler yaptırmak :)
DemetF Vahideozturk2 kalmiyor ki nikah sekerleri yaptirirlardi alirdik sekeri yer gerisini atardik onun gibi bizim cocugumuz kolu komsu napsin bi sure sonra atiliyor kiriliyor
Oznurunannesi Vahideozturk2 gelene ayip olmaz bence ama insan hevesleniyor iste .kac haftaliksiniz bu arada
Asiyeclk Vahideozturk2 bizde hastane süslemesi için trendyoldan balonlar sipariş verdik gelenler içinde makrome anahtarlık yapıyoruz hiç değilse kullanılsın çöpe atılmasın diye
Gokce91 Ben kalp tohum yaptırmayı düşünüyorum. Adedi 2.25 lira hem uygun hem mantıklı geldi. Bebekle birlikte büyüyecek o çiçekler manası da hoş 🌸😍
Egekusumm Haftadayım yarın hediyelik sabun siparişi vereceğim 40 tane. Ay sonu da çikolata yaptıracağım. İki aileden de uzaktayım aslında sadece kendi anne babamız gelir doğumdan sonra ama olsun komşulara, teyzelerimize falan göndeririz ailelerimiz aracılığıyla dedim. Bize de hartıra kalır. Oda süslemede falan benim de hevesim yok.
Tugce412015 DemetF kalıcı şeyler yaptırılabilir yada anlamlı atsalar bile mesela hayvan yemleri fideler hediyelik kolonyalar şuan ençok ihtiyaç bence yada açacak magnet herkez dolabına koyuyor kullanıyor
sydanrtk Ben makrome anahtarlık yapmayı düşünüyorum kendim hediyelik bu olabilir uzun ömürlü ve kalıcı olabilmesi için odası içimde kapı süsü yapmayı düşünüyorum