OndokuzEkim- Gamze1313 benimkinde 18 i :) hicbi belirtim yok sadece regle 4_5 gün kala çıkan sivilceler oluştu yüzümde. Rabbim kucagimizi boş bırakmasın inşallah ❣️
Gamze1313 baby74 Bnce yumurtlama günün olabilir değerlendir adetine daha var senin belirtiler hemen öle gostermio kasık ağrısı bel ağrısı yumurtlamadir bnde öle hissediom
Tuanam27 Ben ben☺ su 9 10 gun gecmek bilmiyor. Cok rahatsizim bel ve kasık ağrısından. Ama bi yandan da cenemde regle hikac gun kala cikan sivilce cikti
baby74 Gamze1313 bence yumurtlama günü değil benim bayadır var.. yani korunmasız oldu olalı ben hamileyim diye hissediyorum bilmiyorum ya
Gamze1313 OndokuzEkim- Amin inşallah hayırlısı olur inss Allah büyük rabbim en hayırlı zaman da nasip etsin ins
Tuanam27 Alt karnim inanilmaz gergin göğüslerim hassaslasti ve bagisiklik sistemim asiri düşük. Azicik yürüsen hastalanacak gibi oluyorum. Önceki hamileligimle oyle benzer belirtiler var ki. Ama asla inandirmiyorum kendimi zihnimi. Sizlerde durum nasil?
Tuanam27 annesinin_beybisi illa belirti vermez bir de yarin erken test yaparsaniz cikar bence. Benim belirtilerime ben guvenmiyorum.
annesinin_beybisi Royem62 daimi üyesi olduk buranın artık belli ınsanları tanıyorum ne yazık ki bu ay bizim de yüzümüz gülse keşke
Royem62 annesinin_beybisi aminnn canım inşallah güler bizim yüzümzde bu ay umut etmekten dua etmekten bolluğu en çok yaşatandan yüce Rabbimden bol bol istemekten başka elimzden ne geleblir
annesinin_beybisi Tuanam27 kan verdim yarın 4 gibi sonucu çıkıcak normalde ben her ay belirti yaşarım ama hamile olmam bu ay hiç belirtim yok keşke bir sürpriz olsa da hamile olsam
Gamze1313 karakiz1 zaten belirtiler hemen gostermiokj canim hayırlısı olur ins bekleyip görelim hayurlisryla