nergisscelik betlulk05 Ahaha elbette göreceksin Rabbimin izniyle inşallah daha yolun başindasin ne güzell eskiye dönmek istedim şuan 🤣
MinikKalbimmmm nergisscelik neden beklemiyosunuzki ya da doktorunuz beklemiyo?🤔 ben yurt dışında yaşıyorum burda +10gün daha bekleyip ondan sonra suniyi deniyolar🙄
Dilekcnkn nergisscelik Son 70 ama bir an önce doğsun istiyorum 99′a kadar iyi hızlı geçti ama şimdi geçmiyor gibi hissediyorum bir yanım biraz daha içimde kalsın diyor bir yanım doğsun artık 3. Gebeliğim ama bir korku sarmadı değil hani 😂😂
emiras59 nergisscelik bende iki kere falan bayıldım şu an biraz serinledi allahtan son haftalarda şikayetler artıyormuş sanırım son 2 haftam rahat geçireceğim gerçi gece uykusuna hasret kaldım nerdeyse 1 aydır uyuyamıyorum
nergisscelik emiras59 Bende öyleyim yatakta rahat değilim sicaklarda kiyafetler çok sıkıyor biyere gotsem habire lavabo ihtiyacim var bunlardan kurtulmak istiyorum ☺️
nvn-mutlu nergisscelik Allah’ım bir avazda kurtarsın sizi de inşallah 🤲 Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin inşallah ❤️🥰🌺🤲
nergisscelik nvn-mutlu Çok teşekkür ederim canim benim Allah razi olsun hamilenin duasi kabul olurmuş duan da yer verirsen bana çok sevinirim,☺️🤲❤️