nvn-mutlu nergisscelik biz bana doğum geldi az kaldı diyoruz ama siz öyle deyince benim daha 123 gün var 🤭😂😂😂😂
nergisscelik minikprensimmm123 Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor bende şimdi diyorum ne çabukk doldu günler 🤣
Nurayademir minikprensimmm123 oyle oluyor ben doğurdum 25 gunluk olduk doğduktan sonra gecmeyen zamanları unutuyorsun 💜
nergisscelik emiras59 Az bi zaman kala zaten doğsun artik diyosunuz çünkü ben bu yaz çok çektim valla sicaklara dayanamadim ama Rabbim gene dayanma gücü verdi 😊
MinikKalbimmmm nergisscelik 40 ı tamamlamamıza son 1 hafta😁ama ne zaman gelirse hanımefendi normal doğum olacağı için her an her şey olabilir🙈
emiras59 nergisscelik bende iki kere falan bayıldım şu an biraz serinledi allahtan son haftalarda şikayetler artıyormuş sanırım son 2 haftam rahat geçireceğim gerçi gece uykusuna hasret kaldım nerdeyse 1 aydır uyuyamıyorum
Evinaydn nergisscelik uygulama 34 diyor ben 20 doktorum daha birşey demedi sezaryen olacağım gün belli değil 😊
nergisscelik Evinaydn Hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah benim uygulama ile ayni gidiyor herşey ama 13 gün erken doğacak ☺️
MinikKalbimmmm nergisscelik neden beklemiyosunuzki ya da doktorunuz beklemiyo?🤔 ben yurt dışında yaşıyorum burda +10gün daha bekleyip ondan sonra suniyi deniyolar🙄