ZumrutHanim 123-4 yani idari iznim 24+0 ile 32+0 arasinda 32+0da dogum oncesi izin icin calisir calisamaz raporu almam lazim peki bu raporu 32+6 da da alsam yine de dogum oncesi izin baslangici 32+0 mi olur
123-4 ZumrutHanim araya hafta sonu girince sıkıntı çıkmıyor benim ki hafta sonu girdiği için 32+ 3 dü ama bu sıkıntı olabilir çünkü 32 . Haftada iş başı yapmamız laızm diye gözüküyor sistemde
Vivi ZumrutHanim o şekilde olmuyor 32.0 da almanız gerekiyor . Öbür türlü 8 haftadan düşmüş oluyor . Tam 32. Haftanın başlangıcı olması lazım bende öyle yapacağım .
ZumrutHanim Umbilik yani idari iznim 24+0 ile 32+0 arasinda 32+0da dogum oncesi izin icin calisir calisamaz raporu almam lazim peki bu raporu 32+6 da da alsam yine de dogum oncesi izin baslangici 32+0 mi olur
Umbilik ZumrutHanim Niye bu kadar zorluyorsunuz? 32+0′da rapor almaya gidemeyecek bir durumunuz mu var?
Morzambak Kdk izin 24. Hafta başlıyor ama 24. Hafta bitince başlıyor . Bu mantıkla 32. Hafta bitimine kadar sürmesi gerekmiyor mu ? Hafta başladı değil hafta bitimi esas alınmış
Milenka ZumrutHanim Hayır değil.32.haftada ya çalışır raporu alıp vermeniz lazım. Yada çalışamaz raporu vermeniz gerekiyor
Burcu-tml ZumrutHanim merhaba ben tarih öğretmeniyim evet tatildeyiz ama devam eden sözleşmem var..analık hakkımı kullanıyorum geçen hafta 32 hafta raporumu aldım 170 i arayarak ve e devlet üzerinden de takibini yapıyorum
Melike1414 Kdk ben de bişi sorabilirmiyim bu konuyla ilgili. 32. Haftam agustosa denk geldi doktor yinede çalışabilir raporu verdi. Ama idare yaz tatili olduğu için aktarılamaz diyor. Aktarılabilir mi
Kdk Melike1414 yaz tatiline gelen izinler aktarılamıyor ne yazıkki. Ama en azından eylüle denk gelen haftalardan aktarma şansınız olur.
Zumrutkb ZumrutHanim MEB danışma hattına bildirimde bulunun sorunuzla 3 iş günü içinde dönüyorlar. Cevabı bize de yazarsınız😊
Nazlikay ZumrutHanim ben tam 32 iken doktora gittim çalışır raporu için doktor bana dedi 32+5 te gel öyle rapor verim 5 günde öyle iznin olur dedi.Önemli olan 33 olmadan Alman
Dryy ZumrutHanim resmî doğum izni 32+0 da başladığı için dahil değil o yüzden 32+0 itibari ile ya doğum iznine ayrılıcaksınız ya da çalışabilir raporu alıp 37+0 a kadar çalışmaya devam ediceksiniz