milla-s halilinannesi ayy 20.haftadayken ben de böyle diyordum şimdi çok pişmanım 33 olduk😅🙈 22-24 arası pop diye beliriverdi benimki, sonra da hızla büyümeye devam etti. Şimdi sağa sola dönemiyorum, oturup kalkamıyorum😂
Seross10 halilinannesi kaç haftalıksın 🙂 bende daha 15+5im alt karnım hafif topluyor ortaya ama belli bir karın değil aman sağlıklı olsun da ister geç ister erken çıksın
cahillesohbetikestim halilinannesi 12+4 dar giydiğimde dışarıdan belli olacak kadar çıkıyor göbeğim 😁 10. Haftadan beri yavaş yavaş büyüyor
Seross10 halilinannesi elbet çıkıcak bekleyelim görelim😁 bende çok aceleciyimdir ama bunda el mecbur bekliyoruz
Cinarsmom21 halilinannesi bende ilk çıksın diye istiyordum çıkınca rahat edemiyorsun ne eğilip kalkarken ne uyurken 😔 tadını çıkar bu halin şuan Göbeksiz olmayı isterdim
halilinannesi Cinarsmom21 olsun ya sonsuza kadar olmayacak ya en azından yaşadık deriz o duyguları göbüşünü bana gönder 😄🙈❤️🧿
Cinarsmom21 halilinannesi tabikide öyle 😊 şükür birazını sana göndereyim birazı bende kalsın teyzesi 🥰😘
Guneyinannesi1 halilinannesi bende öyleydim cikmaya başladı yatamiyorum:(( benim karnım 15.haftadan sonra artmaya başladı şuan 21+2
Selen37 halilinannesi 22+1im hala karnım küçücük 😂 geçen acile gittim dr adetin yakın mı dedi. O derece 😂
sivlimglsh halilinannesi biraz kilolu hamile kalmama rağmen 16. Haftadan sonra çıkmaya başladı şuan 20. Hafta bayağı belli özellikle dar giydiğimde
deletedmom2014 halilinannesi 16. haftamda belli belirsiz çıkmaya başlamıştı şuan 18+3 olduk baya belirgin. Hamilelikten önce 61 kiloydum bulantılardan 56 olmustum şuan 57 kiloyum. Doktorumuz da bebek besleniyor sen kilo almıyorsun gayet iyi gidiyor dedi 🙏🏻 Kilo almış gibi dursamda sadece karnım büyüyor kilom sabit 😇