imgeeftelya Cgdmgl 32-33 ten sonra anlamamak mümkün olmuyor çıkacak gibi hareket ediyorlar poposu sırtı bacağı herşeyi görülebiliyor öncesinde çok anlaşılır bişey değil 🤷♀️Keşke yavaş hareket etse diyorum bazen hafta ilerledikçe can yakıcı oluyorlar
btuban Cgdmgl periyodik olarak tık tık vuruş gbi oluyor bir süre devam ediyor aynı yerde, başladığında illaki anlaşılıyor:)
[silindi] Cgdmgl hickirigin hissedildigi yer kafa 😊 ayak kendini belli ediyor ya yumruk gbi cikiyor benm yandan😅
Morvy Cgdmgl şöyle oluyor eğer zaten baş aşağı olduğunu doktorunus söylediyse çok kolay anlaşılıyor zaten mesela benim sağ alt tarafım tamamen boş gibi orda asla hareket hissetmem sağ üst köşede ayakları oluyor sol üst köşedede minik şeyler hissediyorum oda büyük ihtimalle dirsekler veya eli oluyor çünkü vücudu ultrasonda sol tarafımda aşağıdada kafası işte🙈
Birkuzucukbeklerken Cgdmgl ayakları hep kaburgalarımda oraya vuruyor oradan biliyorum başı da hemen aşağıda hıçkırıyor pıt pıt aşağı atıyor hıçkırmaya başladığı zaman onu da oradan anlıyorum canım
Milenka Cgdmgl bizimki hiç pozisyon değiştirmiyor ki 😂her gittiğimde aynı yerde tüm uzuvarı. O sebeple anlıyorum.39+5 deyiz öyle ayakları vs belli olmuyor hareket edince
QOH Cgdmgl ilerleyen haftalarda daha kolay anlaşılıyor ama bebeğin en sert vurabildiği uzvu bacaklarıymış,tekme ya da yumruk hangisini vurduğunu daha sert olandan bilirsiniz,işte ayakları oradaysa duruşuna göre kafasını da tahmin edersiniz😍🤗