Cgdmgl Arkadaşlar bebeğin kafasının ayaklarının ne tarafınızda olduğunu ultrason dışında evde nasıl anlıyorsunuz?Bazı yorumlarda okuyorum kafası şuramda,ayakları buramda yazan arkadaşlar var.Ben hiç anlamıyorum.
Denizyildizii Cgdmgl mideme mideme tekme atıyor. Eşime dedim bu ters dönmüş heralde ayakları yukarda. Gidince doktora sor dedi. Gittik sordum tamda hissettiğim gibiymiş duruşu kafası aşağıda ayaklar yukarıda
Lulemom Cgdmgl ben tekmelerinden anlıyorum 😄 tekmeler yukardaysa kafa aşağıdadır mantığı yani yada tekmeler aşağıdaysa kafa yukardadır 😄
Umbilik Minik ayağını itip sürterken küçük kabarmalar oluyor karnımda, ben o şekilde ayaklarını fark edebiliyorum.
Momocuk-48 Esraali ne güzel ya benimki oğlan sürekli midemde ve çok rahatsız ediyor oturamıyorum öyle dikilmem gerekiyor ayakta😤
Uyumsuzzz Tekmeler genelde yukarda hissediyorum asagıda pek kıpırtı olmuyor baş asagı durduğunu anlamıştım doktordan baş geliş duruyor dedi ☺
Morvy Cgdmgl karnımın sağ üst köşesinde yani sağ kaburgamda ayaklarını gezdiriyor bizim kız ve böyle elinizi oraya koyduğunuzda böyle minik bişey geliyor elinize çok güzel bir his ama bazen can yakabiliyor kaburga olduğu için😍 e haliyle kafasıda aşağıda oluyor ayaklar yukarıda olunca
atomcatandtheboysmother Hıçkırıklarını göbeğin alt kısımlarında tekmelerini üste hissediyorum ben mesela 29. Haftadan beri baş aşağı duruyor.💘
btuban Cgdmgl periyodik olarak tık tık vuruş gbi oluyor bir süre devam ediyor aynı yerde, başladığında illaki anlaşılıyor:)
Morvy Cgdmgl şöyle oluyor eğer zaten baş aşağı olduğunu doktorunus söylediyse çok kolay anlaşılıyor zaten mesela benim sağ alt tarafım tamamen boş gibi orda asla hareket hissetmem sağ üst köşede ayakları oluyor sol üst köşedede minik şeyler hissediyorum oda büyük ihtimalle dirsekler veya eli oluyor çünkü vücudu ultrasonda sol tarafımda aşağıdada kafası işte🙈
Gururunannesi Cgdmgl bn hiç kırdığında tam afedersin bikini bölgesinin biraz yukarısında hissediyorum. Ağzından hickirgdigina göre kafası aşağıda. Ama ztn baş geliş 37+4 olduk 😂
Cgdmgl Gururunannesi maşallah vakit yaklaşmış.Rabbim sağlıklı sıhhatli kolay doğum nasip etsin inşallah🤲🏻😊
Emel123 Cgdmgl hıçkırık tuttuğunda kafasının yerini anlıyordum. Şimdi hıçkırık hep vajinama yakın yerlerde. Sırtını da soluma yaslamış kocaman bir alan. Ayaklarını da tahmin ediyorum şurda diye. Ellerini hissedemiyorum hiç. Kafasını mı tutuyo napıo