Bfduam Bgmnrdmr Alternatif Tıp ekolünden drların tavsiyeleri bu yönde, ne güzel böyle yapman, al mis gibi tertemiz doğal yıkama. Beyazlar da temiz yıkıyorsa süper.
Bfduam Bgmnrdmr bende geçen ay yaptırdım tarama dediğinden, bu ay bı ümit bekledim a maalesef negatif testim, üst bacak, baldırdan, ve kasığın iki yanına, ordan çok az kan geliyor di mi?
Bgmnrdmr Bfduam Herkeste farklıdır bende biraz fazla kan gelmişti yapan kadın da şaşırdı kan dolasimin hızlı demişti her sabah limonlu ya da sirkeli su içerim bundan dolayı olduğunu düşünüyorum eğer olmadıysa ertesi ay tekrar yaptırın bu sefer sırtınızdan yaptırın bence
Bfduam seda_00 az kalmış, karbonatlı suyu bende okumuştum, hatta bı bu vardı birde limonlu su muydu emin değilim, demek ki doğruluk payı var. Af edersin içinide yıkıyor musun karbonatlı suyla yoksa yüzeysel taharet alır gibi mi?
Cutemomy Seross10 bende 65 e düşmeye çalışayım faydası olur belki. Hamile kalırım diye diyette yapamıyorum. Bitki çayı içemiorm. Nasıl vericem bakalım. Siz nasıl verdiniz?
Seross10 Cutemomy ben kilo verme sırasında gebe kaldım yoksa vermem gereken 3-4kilom daha vardı. Boyuma göre kilom 68 olmalıydı diyetisyen öyle demişti boyum 166 bu arada. Olsun ver sağlıklı beslen yürüyüş yap bol bol. Avokado ye inofolic combi folik asit kullan ben 3 ay kullandım zayıflama sürecinde
Seross10 Cutemomy Bitki çayı içme ona gerek yok sabah kalk güzelce haşlanmış yumurta olan tahıllı ekmeğin bulunan bir tabak hazırla kendine gün içinde az az sık sık beslen porsiyonlu olsun herşeyin bol su iç yürüyüşler yap. Verilen 10 kilo %70 doğurganlığı artırıyor demişti bana diyetisyenim
Cutemomy Cananyildiz 2 kere cekildim temiz cıktı. Sperm testi verdik oda iyi cıktı. Herseyi de yapıorm ama nasip işte
Cananyildiz Cutemomy bizmde aynı yumurta büyüyr çatlyr,flm cektrdm,esmde sorn yk, hormonlarmda en yfak sorn yok olmuyr