Cutemomy kendisi çocuk sahibi olamayan kadınlarin kiloluysa kilo vermesini hazır ve katkılı yiyecek içeceklerden uzak durmasını bol hurma yemesini hijyenik ped yerine pamuklu bez kullanılmasını ve onun da doğal sabunla yikanmasini tarama hacamat yapılmasını ve her türlü deterjandan (çamaşır- bulaşık, parfüm-deodorant, şampuan,çamaşır suyu yani kimyasal her türlü ürün) uzak durmasını öneriyor. Çamaşırı bulaşığı makinenin yikamasi farketmez çünkü kimyasal birikintiler suyla temizlenemiyor biz de onları vücudumuza alıyoruz giyerek ya da deterjanla yıkanmış tabaktan yiyerek. Bunlari uygularken aynı zamanda İbrahim saracoglunun soğan kürünü ardından da aslan pençesi kürünü uygulayabilirsiniz ben bu yazdıklarımın hepsini yaptim zaten eskiden beri kimyasal ve kozmetik kullanmıyorum çamaşır deterjanımi kendim yapıyorum şampuan yerine doğal sabun kullanıyorum parfüm deodorant zaten kullanmıyorum yani çok zor değil ilk başta zor gelebilir ama bir de bunu deneyin bence fayda göreceğinize eminim hacamati kesin yaptırın benim eşim asker 4 ayda bir eve geliyor bu düzenle çocuğumuz olmaz diye düşünüyordum ama bu saydıklarımi eşim gelmeden yapınca ilk denemede hamile kaldım çok şükür.