Magnolia123 Sedefcann08 ah canım benim sen tevekkül et bol bol dinlen hiç kalkma 2 hafta daha dayanırsanız inşallah rahat bir nefes alırsın merak etme Rabbimden Ümit kesilmez
Sedefcann08 Magnolia123 amin canim insallah sizde dua edin lütfen inanin burda sohpet etmek insani rahatlatiyor
Magnolia123 Sedefcann08 Rabbim bebek bekleyen tüm annelere yardım etsin, insan kendi canından önce meleğini düşünüyor çok zor bir süreç psikolojik olarak ama geçecek bak bizim zamanımız ne kadar az kaldı 😊 bebişi daha 20 li haftalarda doğan nice zavallı anneler var onları düşünerek şükür demeliyiz 🙏🏻
Mercan89 Sedefcann08 Aynı durum bende de var bire bir aynı cümleler kullandı doktor Bu haftalar da normal yazıyor heryerde Sezeryan a almak için diuir die düşünüyorum
Sedefcann08 Mercan89 bilerek mi diyor acaba canım azalma olabilirmi yani bu haftalarda ki vallha éne edecegimi sasirdim
Mercan89 Sedefcann08 benim de azalma var hatta bebeği hissetmiyorum diyerek gittim doktor böyle azalır ise sezeryan dedi bende en başından beri kendisine normal yapacağım diyorum islerime gelmiyor cü ku
Doktorunkizi @Sedefcann08 rica ederim, stres yapmamaya çalışın vücudu en çok yoran stres, Allah şifa versin inşallah 🙏🏼🙏🏼❤️
Sedefcann08 Doktorunkizi aynen stres yapabiliyorum ister istemez sabahtan brri belkide 4 litre resmen su ictim😣
SerapAyBartik Bende 23+5 haftalıgım benımde suyum az malesef😔heyet rapor verdı bana evde yatıyorum.sen hıc korkma suan dogsa bıle hıc bısey olmaz sadece gelısımı ıcın kuveze alırlar.