Sedefcann08 Merhaba kizlar 34.haftamin ilk günü bebeğinin hareletlerini bugun hic hissetmedim hemem wcile gittik yine nts cekildi sanci yok ultrasyona bakildiki suyum azalmis doguma kadar getirmez dedi bol su tüketmelisin dedi yoksa normal deil sezeryana alirlarmis hemen...basina gelen varmi suyu daha da arttirdim bebegimin suyunda artış olmasi icin ne yapmaliyim baska 😣
Obsesifk Sedefcann08 bol bol su az hareket havuç suyu ve deveci armudu artar inşallah canım stres yapma hareketlerini takip et mutlaka 2 hafta daha dayansa yeter
Mercan89 Sedefcann08 Aynı durum bende de var bire bir aynı cümleler kullandı doktor Bu haftalar da normal yazıyor heryerde Sezeryan a almak için diuir die düşünüyorum
Sedefcann08 Deniz2961 deveci armutu inanin 2 haftadir nerdeyse yiyorum bildigimden deil.sulu ve tatli diye havucu deneyeceğim cok korktum.ama doguma kadar bu su götürmez dedi :(
Magnolia123 Sedefcann08 korkma canım haftan gayet iyi inşallah erken doğsa bile sadece bir ihtimal kuveze girer ya da girmez sen moralini bozup da çocuğu da stres etme kilosu ne kadar
Sedefcann08 Deniz2961 peki insallah duzelir dimi birde normale ole odakladim ki kendimi sezeryan deyince hepten korku sardi kesme bicme isleri bana gore deil ya icim kiyiliyor resmen
Sedefcann08 Magnolia123 2.200 gram canım ya suyum biter anlamam korkusuda basladi ilk gebelik malum bide haftaya gel dedi tekrar bakalim dedi o zamana kadar insallwh bise olmaz su azligi yüzünden hissedemiyorum bebeğimi
GecesMom Eltimin başına geldi. Hastaneye yatırdılar 4-5 gün boyunca sürekli serum takviyesi aldı kalp atışlarını dinlediler hep. Bide günde 5-6 litre su içti. Riski atlattı çıktı hastaneden. 6 aylıktı bunlar oldugunda. Sonra sağlıkla kucağına aldı zamanında
Doktorunkizi @Sedefcann08 geçen bir post vardı suyunun fazla olduğunu yazmıştı arkadaş, ve o hafta çok karpuz tüketmiş, yine altına çok karpuz yediği için suyu fazla çıkanların yorumları vardı, sizde deneyin inşallah iyi gelir 🙏🏼
Sedefcann08 Doktorunkizi deniyeceğim hemen eşime dedim havuç karpuz al gel diye cok.tesekkur ederim canim
Magnolia123 Sedefcann08 benim de 33+2. Haftaya gideceğim doktora. Bak kilosu da iyiymiş çok şükür eğer doktor suyun tamamen bitti deseydi o dakka alırdı sezeryane sen merak etme bildiği bir şey vardır eğer güvenmiyorsan başka bir doktora da görün canım
Sedefcann08 Obsesifk hareketlerini bugun iste hic hissetmedim diye hemen acile gittik halan hissedemiyorum ki ama ultrasyonda kalbi falan gayet iyi atiyi oynuyo ama ben anlamiyorim malesef
Sedefcann08 Magnolia123 2 doktora gittik canim biri benimki biri de cevremde yakın bir hastene var oraya da gittim ikiside aynını dediha birde coraspirin verdi gunde bir 1 kere icilecekmis suyu ve bebegi korumak icin dedi
Magnolia123 Sedefcann08 ah canım benim sen tevekkül et bol bol dinlen hiç kalkma 2 hafta daha dayanırsanız inşallah rahat bir nefes alırsın merak etme Rabbimden Ümit kesilmez