Kızlaaaaarrr doğurdum sonunda 😂 öyleyse başlıyorum hikayeme😂kızlar ben 7 ağustosta akşam evi temizliyorum hergün yaptığım şey aslında akşam temizlerim zaten her an doğum olur diye neyse yerleri sildim elimle falan baya yoruldum sonra egzersiz yaptım squat, emekleme, deve yürüyüşü, ördek yürüyüşü yaptım sonra belim de bi ağrı olmaya başladı yorgunluktan oldu dedim dinlendim geçmedi sonra sıcak bi duş aldım ve uyumaya geçtim gece 1 de yatmıştım saat 4 e kadar 3,4 kere uyandım sancı ve bel ağrısıyla geçiyordu geri uyuyodum neyse saat 4 de bi uyandım bi sancı bi bel ağrısı bende tuvalete gittim bi de ne görim nişanım geldi kanlı kahkağa attım doğum başladı dedim sonra başladı sancılarım 7 dk da bir geliyordu sonra bi anda 3 dk da bire düştü böyle böyle sancı çektim evin içinde yürüdüm çamaşırları mı astım hastane çantasını son kez kontrol ettim saat 6 buçuk oldu eşimi çağırdım sancım var diye uyandırdım onu da o şok zaten çantayı falan almayalım diyo bana bence doğum olmucak diyo 😂 bende olucak diyorum zorla çantayı aldım işte oğlumda uyuyordu onu da aldık bindik arabaya ben bu arada annemi aradım hastaneye gidiyoruz dedim hazırlan annemi de aldık işte gittik doktor muane etti doğum başlamış dedi ama açıklık yok dedi yatış verdi ben akşam 4,5 e kadar sancı çektim epidural istedim çok canım yanmaya başladı işte 1 saat rahat ettim uyudum biraz kalktım epidural in etkisi geçmeye başladı yine istedim az doz verdiler bu sefer etki etmedi deli gibi sancı çektim saat 7 ye kadar bu arada açıklığım 4 cm 12 den beri hemde hiç değişiklik yok dedi ebe başı yukarıda böyle devam edere sezeryan olucak dedi ben kabul etmedim son ratteye kadar devam edicem dedim tamm dediler ama beni ikna etmeye çalıştılar sezeryana gene yok dedim çünkü bebeğimin kalp atışı iyiydi herşey güzel o yüzden normal olucak dedim neyse ebe değişti artık bilinçli bi ebe geldi kontrol etti normal de olabilir sezeryan da dedi beklicez dedi tmm dedim sancım 5 cm oldu ama çok sancılıyım acı çekiyorum epidural etki etmiyor artık yada küçük dozdan veriyordu 🙄 sonra suyumu patlattı ebe gitti yarım saat sonra geldi 7 cm olmuştu çok güzel dedi ama ben bu sırada annemin ellerini sıkıyorum sancı dan eşim oğlumuza bakıyordu o sırada ebe kaka yapma hissi gelince beni çağır dedi ve yarım saat sonra o his geldi bağırdım ebeee diye nasıl ıkınasım var ama geldi ebe baktı biraz kurcala dı 😂 ıkın dedi sancı gelince ıkındım saçını görüyorum dedi hemen diğer ebeyi çağırdı doğumhaneye hemen dedi oturdum sandalyeye ama hala ıkınasım var ıkınma istiyorum dedim ebe sakın ıkınma dedi benim korktuğumu fark etti sonunda😂 beni dinle sakin ol dedi hep onu dinliyorum çıktım çatala ıkınabilirmiyim artık dedim ıkın dedi doktor koşa koşa geldi artık başladı beni yağlamaya bebek kolay çıksın diye iç dış yağlama yaptılar bana 😂😂 sancı gelince ıkın dedi doktor ıkındım ama avazım çıkana kadar bağırdım istemsizce 😂 bağırma faydası yok sana diyo istemsiz oluyor dedim farkındayım dedi işte anam sancı gelince zaten ıkınasınız geliyo kankanız varmış gibi oluyo ıkındım baya ıkındım nefesim kesilene kadar ıkındım her seferinde doktor çok güzel dedi böyle devam edersen dikişin olmaz bende kesmem dedi tamm dedim devamke o zaman ıkınma ya 😂 ıkındım dedi saçı çıktı dedi kafasının yarısı çıktı dedi 2 kere daha ıkın bitiyo dedi tmm dedim kuvvetli ıkındım bu sefer 2 kere de ve oğlum çıktı sonunda ama kendimi geri çektiğim için yırtılma oldu maalesef iç de 2cm dikiş dışarıda da 4cm lik dikiş var dedi doktorum onları attı dikişlerimi atarken oğluma hasret giderdik işte sonra bebeğin eşini çıkar dı ve rahatladımmm bitmişti artık temizleme yaptı ebem ve odamıza çıktık 💕💕 bu arada ebe ve doktor çok önemli kızlar bi ebe ve doktor sezeryan diye ikna etmeye çalıştılar beni doktorun işi çıkınca başka doktor geldi ve ebe de değişmişti zaten çok iyileri hep pozitiflerdi ve ebemden Allah razı olsun o olmasa asla bu kadar hızlı doğum olmazdı o hızlandırdı açıklığımı ve doğumumu o yüzden ebe ve doktor hep dinlenmeli uzun oldu hakkınızı helal edin darısı sizin başınıza😂💕💕 (sancı sırasında okuduğum ve dinlediğim sureler, abese, Felak, nas, ayetel kürsi, inşikak, inşirah, mereyem suresi😊)

Ask_hosmus rabbim güzel ömür nasip etsin inşallah çok mutlu oldum adınıza . Ama birşey sormak istiyorum sezeryan sonrası neden normal doğum istediniz birde ilk doğumunuz ne zaman olmuştu .

Birgul bu tartışmayı sabitledi.

Ask_hosmus hayirli olsun ilk doğumunuzun uzerinden ne kadar geçmişti ve neden sezeryan olmustunjz bnde ssvd düşünüyorum17 haftalik hamileyim ilk kizim 4 yasina girecek

Ask_hosmus korktuğum tek şey sancı sanırım ya gerçekten o acı nasıl bir acı aşırı korkutuyor beni sanki yapamıycam gibi bazen yalancı sancı giriyor diyorumki yandım kesin yapamıcam🤯🤯🤯🤯

Ask_hosmus anladım bende 1 yıl önce sezeryan doğum yaptım ve 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim bu yüzden sordum . Herşey gönlünüzce olsun 🌸

Zemheriiiiiiii şöyle söylim adet sancısı gibi benim belimden vurdu annem sürekli belime masaj yaptı o yüzden kişiden kişiye değişiyor 😊

veraninannesi1634 antalya vitale hastanesi doktorum Koray duman dı şehir dışına çıkmıştı o yüzden başka bi doktor yapıcak tı onun da işi çıktı doğumumu üstlenen murat doruk bey Di çok iyi bi doktor kendisş