bebegimizibekliyoruz1 Cimcinpi ay bana kilo almışsın deyince sende almışsın diyorum ya da bebek var içimde tabi alırım diyorum anlayana tabi bu da 😂 göğüslerin şişmesi normal her hamile olanın ilk belirtisi göğüs şişmesidir bunu her hamile olan anlar moral bozmak için yapıyorlar
elifkrsbn Cimcinpi ay bu laflar zaten beni benden alıyor banada yok hiç kilo almamışsın yok bebek mi zayıf abi sizene yani herkesin bünyesi farklı hiç takma kafana cevaplarınıda ver susma tepene çıkarma. Ben direk diyorum herkes doktor kesilmiş mübarek bebeğim çok şükür sağlıklı kilosuda gayet yerinde herkesin vücut tipi farklıdır herkes kilo almaz bunu bilerek konuşun diyorum susuyorlar 😅
Zeyyyn Cimcinpi hamile kalmazsın niye çoçuk yapmyn kalırsın çok şiştin dikkat et az ye kılo almazsın hiç kılo almadın derler derlerde derler bitmiyor bazı boş kişilerin lafları
Cimcinpi Zeyyyn evet benim baya Bi olmamıstı cocugun o zamanda onu soruyolarda psikolojim mahholmustu
bebegimizibekliyoruz1 Cimcinpi şişik benim de yani daha dolgun eskisine göre bende son ay şişer süt geldiğinden diyordum ama hamile kaldığımda beri daha dolgunlar
Bebegimizz Hay o milletin ..birinin ağzında güzel söz çıkmaz mı ya biride desin cok yakışmış hamilelik ne tatlı oldun falan Yok anca şişmişsn çok kilo almışsın hepsi kan emici bunların
Cimcinpi Bebegimizz evet hemde sürekli yatıyorum ben düşük tehlikem vardı kanamam sürekli oluyo diye köye annenlere gelmiştim burda gören göğsüme taktı
Zeyyyn Cimcinpi tayinciyiz normalde doğuya gidersek dıye düşündüm yapmadım 2 sene kısır ilan edilecektik 😂 eşime bile bir sorun mu var demişler herkes yapmak zorunda mı hemen çoçuk
Senayyalcin Cimcinpi Hamilesin ya illa bir kulp bulacak boş insanlar ya illaki şişeceksin sen hamilesin söyleyip can sıkacaklar illaki tövbe tövbe
Glcn22 Cimcinpi nasıl doğurucaksn, neden öyle doğurucaksın, çok şişmişsin, çatladın mı? sütün geliyomu? aa saldın sende kendını ameliyattan sonra, aç o çocuk, banyo yaptır, uykusu var onun,,,,, bla bla bla 🤦🏻♀️ kan emici vampirler 😂
Cimcinpi Glcn22 doğumdan sonra zaten böyle süt muhabbeti yapan olursa direk evden gitmesini söylüycem kendimi dahada kötü hissetirmelerine izin vermiycem
Elif-Beyaz Cimcinpi bu daha başlangıç ne yazık ki ozeliklle kadınlar yapıyor 😏 sana önerim kendinle dalga geçmeye başla ancak bu onları susturuyor ne yazık ki ben geç farkettim ama faydasını çok gördüm 😂 sen de yap bunu 🤗