[silindi] Msa97 mercimek kadar şey daha ne yapacak deseydiniz 8 9 haftadan sonra başlayabilir siz yinede nazar ettirmeyin kendinize
Cinarinannesiiiii Msa97 keseyi 5 haftalıkken bebeği 7 haftalıkken gördüm sağlık ocağı doktoru kan değerine göre kese gorunmediyse dış gebelik diyip ağlatmıştı beni hatta
Msa97 Cinarinannesiiiii ben zaten 5 haftalıkken öğrenmiştim doktora gittiğim de ilk çok küçük görünmüştü cuma tekrar gittim büyümüştü. Bazı doktorlar da çok fena bizi onlar korkutuyor zaten
Cinarinannesiiiii Msa97 evet hatta kadın doğum doktoru ultrason kağıdını verip al bunu onun gözüne sok demisti
Msa97 Cinarinannesiiiii çok iyi yapmış ben olsam gider atardım kafasına insana nasıl böyle davranıyorlar aklım almıyor, ya birşey olsa niye o kadar korkutuyorlar yani
Cinarinannesiiiii Msa97 hıçkıra hıçkıra ağlayarak çıkmıştım yanından ağlamaktan konusamiyordum o derece
angime Msa97 daha çok erken, sabredin biraz gerçi ben 5 haftalıkken görünüyodu kalp atışı ama 8 haftaya kadar yolu var bunun. İçiniz rahat etsin. Mide bulantısı olayı da kişiden kişiye değişiyor.