Mom06226 [silindi] hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sadece sağıma ve soluma yatabiliyorum sırt üstü uzanıp uyuyamıyorum 😢 çünkü mide bulantım 3 aydır geçmiyor öyle uzanır uzanmaz kusuyorum 😔 kalçamın yan kemikleri agrıyor artık ben ilk aydan sadece sag sol yatmaya başladım son aya kadar nasıl dayanacağım mahvoldum şimdiden 14 haftalığım 😣
Gizemkcer [silindi] son günlerde bizde de durum boyle ama uyuyan taraf yine esim ben saga dön sola dön derken sabahı ediyorum 😄
[silindi] Ipeekkk Merve171214 Trendyol a baktım 50 tl de var 150 tl de. Ucuz olanı kimse beğenmemiş. 150₺ olanı çok begenmişler. Siz kaça almıştınız
Ipeekkk [silindi] benimki nrmalde 120 TL civarıydı ama indirimde 70 TL ye flan almıştım.suan da fiyatlar nasıl blmiyorum.yorumlara bakın memnuniyeti çok olan her zman daha iyidir :)
xayssx [silindi] ben hamile yastığı aldım ama bir işe yaradığını söyleyemem. Bir bacağına eşim bir bacağına ben sarılıyorum onu yastıklada yapıyorım bide darlannca fırlatıp atmak zor oluyor🙃🙃 faydasını görende var tabi
Redpepper Sırtıma bi yastık bacağımın arasına bir yastık koyuyorum, sonra o tarafım ağrıyor öbür tarafa dönüyorum, sonra biraz sırt üstü yatıyorum, öyle böyle idare ediyorum ama gerçekten yüzüstü yatmayı özledim ya
[silindi] Redpepper bir kolumu yastığın altına sokup bir bacağımı karnıma çekip yattığım Güzel günler… Bende özledim
Adapte34 Dilekcnkn sırt üstü yatmayın bence mümkün olduğunca kordon dolanmasına çok müsait bir pozisyonmuş sırt üstü yatmak
Dilekcnkn Adapte34 valla istemsizce o şekilde buluyorum kendimi ama normalde odada hep öyle uzanıyorum oda mı iyi değil yani
AysLLL [silindi] yatamiorz canm benim nerde yatcn 😁 senin gbi su bacaklarimin kasiklarimn dili olsada anlatsa ne cektigimi heryerim yastik ne zaman bole uyku kafama vuruyor anck ole uyuyp.kliorm cok cok basima vurmasi lazim yoksa nerde uycan 🙄
Adapte34 Dilekcnkn valla sizi korkutmak istemem asla ama bi yakınımın başından geçti son aylarda sürekli sırt üstü yatıyodu bebeğin boynuna kordon dolandığı için ölü doğum yaptı 😔 hiç iyi değilmiş tabiki insanız her pozisyonda yatabiliriz ama uzun süre olmamasına dikkat edin en azından naçizane ❤️🙏