Msa97 Kızlar 6+5 haftalığım TSH değerim 2.96 çıktı aile hekimi tiroid ilacına başladı var mı benim gibi olan ? Doktor önemli olduğunu söyleyince acaba geç mi kaldım falan diye biraz korktum
Fnd6026 Msa97 evet canım bende tiroid kanseriyim levatron kullanıyorum merak etme ilacını düzgün kullan unutma Allah’ın izniyle bir şey olmaz 🤲🏻
Cemtur Msa97 merhaba, benimde 3 küsür çıkmıştı 3. Aydan itibaren kullanıyorum şu an 6 buçuk aylığı. Son kontrolde değer 2.5 altına düşmüş ama ilacı kullanmaya devam ediyorum. İlacın bi yan etkisi yok için rahat olsun. Bebek için ilacı kullanman önemli.
Msa97 Fnd6026 normalde 2.5 olması gerekiyormuş benim 2.9 çıktı çok düşük doz verdi euthyrox 25 mg ama zeka geriliği yapabilir sorun olabilir dedi herkes çok korkuttular beni siz kaçıncı haftatasınız nasıl gidiyor hamilelik 🥰
Gmznr80 Fnd6026 evet bende kullaniyorm ameliyat geçirdiğim için hiçbir sorunum yok tam tersine doktorum çocuk için iyi olduğunu söyledi kaç mg lik kullanıyorsunuz
Dilekkbrk Benimde öyleydi ilac kullanıyorum ilaçla düzeliyor ve ilacı sürekli kullanmak gerekmiş gebelik boyunca
Msa97 Dilekkbrk aynı oranlar mıydı hemen hemen kaçıncı haftadasınız bir problem oldu mu ? 25 mg bana verdiği
Fnd6026 Msa97 Msa97 benim ilk hamileliğim boş gebelikti şimdi ikinci hamileliğim 8hafta 1 günlük şuan için bir sıkıntı yok Allah’ın izniyle sadece ufak ufak lekelenmelerim var benim bir parça tiroid modülüm alındı iki parça var bu iki parçanın yanında 12 tümörüm var o yüzden hiç korkma Allah’ın izniyle ben 50lik kullanıyorum hafta içi hafta sonu 75lik kullanıyorum
arifeaslan Msa97 benimde var hamileliğimi öğrendiğim zaman triodim olduğunu da öğrendim ilk 25mg başladım şimdi 50mg çıktı son ayımdayım insanlara kulak asma zamanlı iç sadece
Dilekkbrk Msa97 benimde 25lik. Benim 3.34du değer. Çok yüksek bi değer değil ama gebelikte 2nin altında olması gerekmiş.
Msa97 Dilekkbrk ay çok sevindim şuan, çok korkmuştum çünkü ilk gebeliğim daha 6+5 deyim çok teşekkür ederim nasıl rahatladım 🥰🥰
Msa97 Cemtur bende bebeğe birşey olursa diye korkmuştum zaten hemen başladım ilaca dün verdi doktorum ama kimse düzgünce bilgilendirmeyince bir de ilk gebelik olunca insan tedirgin oluyor tabi
Svvl_ Benimde öyleydi daha sonra 3 4 hün arayla bir kan verdim kendiliğinden düştü takip et canım belki ilaca gerek kalmaz
Msa97 Fnd6026 daha bizim de belli değil 6+5 im kalp atışını falan duymadık henüz, rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sizinkiler daha yüksekmiş rabbim kolaylıkla bugünler de atlatmayı nasip etsin 🥰🥰🥰
Cemtur Msa97 benimde ilk gebeliği bende bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum. 3 ayda başlayınca geç kalmış hissettim kendimi ama bişey olmadı inşallah😀