Edadas İyi akşamlar 37+2 olduk sicaklarda bir an önce doğsun istiyorum sizde durumlar nasıl bebeğin kilosu nasıl hanımlar benimki sezeryan olacağı için bu hafta içi gidip gün alicaz inşallah
Fatmanurr42 Edadas ben geçen 36.haftada gittim en son 3 kg olmuştu bebiş. Nst de de düzensiz sancılar çıktı 50′nin üzerini gördük 3-4 kez. Sanki karnım aşşağı inmiş gibi geliyor banada.Bakalım doğum ne zaman olur 🤗
Anneyimm2 Edadas iyi aksamlar en son gıttıgım de 3 kilo 700 grm dı bugun 38 olduk carsamba Allah nasip ederse dogum olucak ınsaalh sezeryan benimde
Ipeekkk Edadas Bende 37+1 ama daha doğum şekli belli değil,ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi bnce :) p.tesi kontrolüm var bkalim o zman belki doğum şekli belli olur
Birtane2307 Edadas 37+5 te dogum yaptim bebise sadece zibin giydiriyorum bunaldi cocukta sicaktan. Doktor 3500 olur doguma dedi ama 2950 dogdu suanda daha da dustu kilosu bebegim sarilik geciriyo 19 gun oldu gecmiyor napacam emzirmekten baska elimden bisey gelmiyo
Asel05 Anneyimm2 başka bişe sebep varmı acaba sezeryan olması için ilk gebeliginiz mi benm xe ilk gebeliğim bebeğim.kilolu doktorum sezeryan öneriyor 😔
Edadas Ipeekkk valla ne yalan soylim bu sıcaklarda biran önce doğsun istiyorum ben sağlıkla kucağına alırsın inşallah normal veya sezeryan bir avazda kurtulun inşallah
Fatmanurr42 Edadas Bu hafta belli olucak kontrole gidince. Ama isteğim normal doğum yönünde. Çatı müsaitse buna normal en güzeli bence. Tabii önemli olan bebişlerin sağlığı öncelikle
Edadas Birtane2307 Hiç canını sıkma canim kilo alır o bol bol emzirince zaten önemli olan sağlıklı olması
Edadas Birtane2307 Hiç canını sıkma canim kilo alır o bol bol emzirince zaten önemli olan sağlıklı olması
busracnbk 36+6 da dün doktordaydık 3200 olmuşuz nst falan da normal çıktı planlı sezeryan için 18 ine gün aldık 😍 son 10 😍😍 sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahh🙏🏼🙏🏼