meral1924 Yamacin-Annesi evet canım dilinin üstünde eritip kuruyorum su kullanmadan bana çok iyi geldi 34 haftalık oldum hala kulanıyorum
DRYD Yamacin-Annesi 15.haftaya girdim hala geceleri yokluyor. Karpuz,kavun,bol salçalı yiyeceklerden uzak durun. Bunlar bulantıyı arttırıyor. Naneli şeker bana iyi geliyor. Bir deneyin isterseniz. Zamanla azalıcak. Sabredelim🤲🏻
gizemayca1 Yamacin-Annesi vallahı moralini bozmak istemem 🙊ama gecmeyınce gecmıyor ben yastıgımın altında cubuk krakerle uyuyordum başka hıcbırsey yiyemiyordum o bıle bı sure sonra rahatlatmadı 🥴
Selin12- Yamacin-Annesi inşallah bir an önce sizinki geçer sizi çok iyi anlıyorum benide hiç bir şey kesmedi zofer bile tek care 2 günde bir serum taktirdim
Akrepbebek Yamacin-Annesi kuzum zencefil denesene . Bana cok iyi gelmişti. Mide bulantısı olduğu zaman zencefilden küçük bir parça kes ve kokla mide bulantısıni bastırıyor kokusu. İnş sana da iyi gelir
Yamacin-Annesi Akrepbebek eşime soylimde alsin gidip bide bunu deneyim ama her bulantimda kusuyorum ben
Akrepbebek Yamacin-Annesi benimde öyleydi gerçekten çok faydasını gördüm. Ve ilaç fayda etmiyordu bana. Ama zencefil resmen imdadıma yetişti.ins seninde imdadına zencefil yetişir 🥰