Yamacin-Annesi 13 haftaliğım ama bugün midem çok kötü bulanıyor bulantı ilacı içmiştim oda etki etmiyor artik napabilirim neyle geçer dayanamıyorum yoksa
Burcinmert Yamacin-Annesi bende 8 haftalığım prilam kullanıyorum gece yatarken 2 tane içiyorum gün içinde rahat oluyorum ama tabi arada yokluyor bulantı 🤢
TubaKaratas Yamacin-Annesi 29 haftalığım hala oluyor bulantılarım zofer ilacını kullanıyorum anca o rahatlattı prilamı kullanırken yemek bile yiyemiyordum
Yamacin-Annesi 2melekannesi_ evet bu fayda ediyor ama şuan o kadar kötü oldum icin onla ugrasamiyorum
Tbadmrbs Prilam dr verdi bana doktor gece yatmadan önce iki tane içiyorum ancak bu şekilde etkisini gördüm ( kullanım şekli önemli ) 32 haftalık hamileyim hala kullanıyorum ilacı Safra kusardım bende saatlerce geçmezdi Çok geçmiş olsun
2melekannesi_ Yamacin-Annesi 19dayım ben canım o ilk zamanlardaki gibi olmuyor kesinlikle ben de ilacı yeni bıraktım ana rahatım yani şükür
Yamacin-Annesi TubaKaratas yemek yiyorum prilami ictim zaman ama şu son bir haftadir etkisini görmüyorum 🙄
Rumeysa3652 Tuzlu peynir ve ekmek ye biraz faydası oluyo bide yeşil zeytin fayda ediyodu bende inşallah biran önce geçer
Yamacin-Annesi Rumeysa3652 inşallah çok teşekkür ederim bunları denedim fayda etmedi bide patates başlamasını denicem birazdan
TubaKaratas Yamacin-Annesi benim iştahımı kötü etkiliyordu prilam maalesef ama zoferle kendime geldim şükür ilk zamanlar bi tane alıyordum şimdileri yarım alıyorum bazen kendimi iyi hissedince hiçte içmiyorum biraz ağır ilaç ama rahatır tavsiye ederim
Yamacin-Annesi 2melekannesi_ bende 14 giricem birakirim diyorum ama ictim hde böyle icmesem hastanelik oluyorum 🙄
2melekannesi_ Yamacin-Annesi bir kaç hafta daha devam et ilaca sonra yavaş yavaş azalt iki alıyorsan bir al öyle yaptım ben daha kolay oldu bir anda bırakınca çok kötü oluyo