Selmasntks Vldnrdnc bende çekirge dorukta düşünüyorum bu fiyatlar sabit mi yoksa ekstralar çıkıyor mu ?
DidemYldrm Enesefe ben Esentepe hastanesi Emre uysala gittim erken Doğum oldu bu arada benim 30+5 de Yıldırım doruk tıp hastanesine sevk oldum 2250 tl dediler sezaryena taburcu olduğumuz zaman 3500tl istediler zorunlu acil sevk den dolayı 3000 tl aldılar
Asdre Bayanlar bende karacabey den gelicem bursaya hangi hastane hangi doktor önerirsiniz ? İlk defa gelicem yeni öğrendim gebeliğimi memnun olduğunu isimleri söyler misiniz
Enesefe Babies16 galiba doktordan doktora degisiyormua geçeb gün burda biri demişti o da yildirim doruk gidiyormuş
nesrinss YeldaKarakolcuKk Canm hayat hastanesinde hangi doktora gidiyorsun Nazmiye Şentürk diye bi doktor duydum çok iyi çok ilgiliymiş omu acaba🤔
YeldaKarakolcuKk nesrinss Yok nigar Güler’e gidiyorum 5 aydır ona gidiyordum ama Nail’e Gökçe’ye geçiyim mi diye kararsızım bu ara canım
YeldaKarakolcuKk Yok nigar Güler’e gidiyorum 5 aydır ona gidiyordum ama Nail’e Gökçe’ye geçiyim mi diye kararsızım bu ara canım
nesrinss YeldaKarakolcuKk Bende çok kararsızım canm o hastane evime çok yakın ama doktor seçmek çok zor🤰🏻
Burcuaykut Mirayyyy16 merhaba medikabilde doğum yapıcam inşallah 🙏🏻 Normal 2300 sezeryan 2600 olarak firma indirimi aldm gerçek fiyatları 300 tl üstü her ikisi için de ☺️ Benn oktay altuna gidiyorum çok memnunum 🙋🏻♀️
MrveHrremolu Ben çekirge doruk hastahanesine gidiyorum normal 2500 sezaryen 3100 epidural ıstersen ekstra 300 verıyosun. Su sıralar odalarını degıstırıyolarmıs daha guzel olması ıcın aynı zamanda bu dogum paketıne kuafor ve makyöz de dahılmıs ıster dogumdan once ıster sonra yaptırabılıyomussun sac ve makyajı bu superdı. Ayrıca fotografcıları varmıs fakat o pakete dahıl degıl. Bebekle ılgılı ılk saglık gıderlerı ucretsızmıs bu topuk kanı falan onlar ayrıca doruk bebeklerıne %10 yada 15 ındırım saglıyolarmıs herhangı hastalık tedavılerınde bence guzel ve avantajlı gibi.ayrıca sureklı gıttıgınız doktoru sabıtledıgınızde muayene ucretınızde de %10 yada 15 (tam hatırlayamadım) indirim saglanıyormus.son olarak benım doktorum senem alkan akalın ve kendısınden asırı memnunum cok ılgılı ve cok guleryuzlu bı insan whatzapp uzerınden sorularıma hemen donmesı de ekstra benım ıcın sagolsun boyle bı doktora denk geldıgım ıcın cok sanslıyım sızlere de tavsıye ederım....👍🏻
Sema166 Medical parka gidiyodum bıraktım hayat hastanesinden naile gökçe hanıma aldım randevu daha gitmedim aslında uygun bi hastane arıyorum maddi açıdan zorlamayacak birde anadolu hastanesi varmış esentepe hastanesi satın almış ora için uygun diyolar gidip oraylada görüşcem
Beyza321 YeldaKarakolcuKk merhaba doktorunuzda hayat hastanesindemi acaba bende ekimde sogum yapicamda izel klinige gidiyorum yani doktirum disardan gelicek