Belacivciv lentil Ay ben bu dizinin son sezonu netflixte yok diye site site arayıp bulup izlemiştim😂 Bunu ben de öneririm izleyin mutlaka👍🏻 Kusciviltisi
Littlespy Kusciviltisi Lucifer, New Amsterdam, The OA (son sezon onay almadı yarım kaldı ama gizem dolu bi dizi), Emily in Paris, Anne with an E :)
AyazAdamom Kusciviltisi DARK’ı izleyin pişman olmazsınız. Herkese önerdiğim bir dizi.(İlk bölümü çok sıkıcı ) sürekli dizide uyanık pür dikkat olmak lazım kafa baya yanıyor çok düşündürücü ve sürükleyici
2babies Kusciviltisi şuan yorumları okuduktan sonra aklıma gelen “locke and key, ragnarok” oldu. “Anne with an e” çok keyifle izlemiştim
Selen37 Kusciviltisi Zevklerimiz aynı sen ne izlemişsen aynısını izlemişim 😂 İspanyol dizileri favorimm. En favorim de vis a vis 😂 ama the wolking dead izlememiştim yarın direk ona başlıyorum çok övülmüş💃 Who killed sara izleyebilirsin beni baya sardı 🌺 o da İspanyol yapımıydı hatırladığım kadarıyla
Kusciviltisi Selen37 ayyy benimde benimdeee birinci sıra tabiki vis a vis onu hiç biri geçemez ama şantaj ve darka da bayıldım resmen 😍 bende başlıyorum the wolking dead e beraber ilerleriz artık
2sy Kusciviltisi cok guzel bi dizi bence ya ilerledikce daha cok sariyor. Komedi tarzi tabii zevke gore degisir ama bence efsane :)) oyle how i met your mother gibi degil cok kendine has bi dizi. Ilk sezonlari tabii 90lar oldugu icin biraz eski gelebilir 🙈
Garfield06 Kusciviltisi Kalifat Good doctor Peaky blinders Piyanist Uyanışlar Kaykayci kiz Superstar Yeşil yol Parazit NOT: TRT 1 DE PAZARTESILERI MAHREM VAR YOUTUBE DA DA VERILIYOR IZLEYEBILIRSINIZ