lentil Kusciviltisi o zaman how to get away murder a bir bak. Bir bölüm izleyince zaten durduramazsn kendini
Kusciviltisi lentil ayyy böyle yorum aldığım dizilere hemen başlamak istiyorum sürükleyici olmayınca izleyemiyorum 🙈😂
Belacivciv lentil Ay ben bu dizinin son sezonu netflixte yok diye site site arayıp bulup izlemiştim😂 Bunu ben de öneririm izleyin mutlaka👍🏻 Kusciviltisi
Elfvli Kusciviltisi yeni bir diziye henüz başlamadım ama peaky blinders ile the crown cok cok güzeldi. Yeni sezonlari bekliyorum.
Kusciviltisi Elfvli peaky blinders’a başladım ilk bölüm de bıraktım çok yavaş gidiyordu sanki ilerleyen zamanlarda daha mı sürükleyici oluyor 🙈
Doga_77 Kusciviltisi the walking dead dizisini izlemenizi tavsiye ederim aşırı sürükleyici ☺️ zombi dizileri seviyorsanız tabi
Kusciviltisi Doga_77 daha önce hiç izlemedim desem ilk olucak benim için ama çok kişi övdü başlayacağım🥰
Kusciviltisi 2sy baya bir uzun ya değer mi sizce sıkmıyor mu 😂 sırf üsendiğimden bir türlü başlayamadım ona
Belacivciv Kusciviltisi Penceredeki kadın, gerilim filmi ama korku değil tavsiye ederim. Ben de yeni izledim beğendim baya 🌝
Kusciviltisi Belacivciv duymuştum bunu da ve şuan konusunu okudum aşırı iyi duruyor izleyeceğim en kısa zaman da
2sy Kusciviltisi cok guzel bi dizi bence ya ilerledikce daha cok sariyor. Komedi tarzi tabii zevke gore degisir ama bence efsane :)) oyle how i met your mother gibi degil cok kendine has bi dizi. Ilk sezonlari tabii 90lar oldugu icin biraz eski gelebilir 🙈