Erva_annesi07 Eminos123 valla bilmiyorum ki ben araştırdım dışkıdan bulaşıyormuş ya direk o geldi aklıma
Eminos123 Erva_annesi07 iyide diski ne alaka pis miydi hasta bezi benim oglum dogmadan kakasini yapmis ve hemen dogdu sonrasinda elhamdulillah gic oyle bisey yasamadik
Redpepper Çok geçmiş olsun şok oldum okurken ben kötü oldum kimbilir ne travma yaşadın ya, onlara dava açarım senin yerinde olsam
Erva_annesi07 Nilufar_1996 çok sağol canım. Evet çok şükür canım kolay geçti doğum ama çok yırtılma oldu
Nilufar_1996 Erva_annesi07 maşallah nasıl güçlü kadınmışsiniz hem yırtılma olurken de doğurmuşsunuz tek başınıza. Kesik atarken bile zor doğuranlar var. Ben sırf normal doğum korkumdan planli sezeryan diye düşünüyorum.
Mehtap23 Erva_annesi07 Allah o çalışanların belasını tövbe yarabbi zaten açıklık olmuş seni neden öyle süründürüyor çık çatala ıkım desin manyaklar yeminle ya . Geri kafalı kendini zeki zanneden aptallar ya. Allah korumuş verilmiş sadakan varmış bebek ya yere kafası çarpaydı. Ya koluna bacağına bişey olaydı . Neyseki atlatmışsın. Hangi hastane burası hangi ilde?
Redpepper Erva_annesi07 asla peşini bırakmayın ya bebeğe birşey olsaydı, Allah korumuş, bu bariz sorumsuzluk, ağır ceza alsınlar inşallah cana kasttan
Mervenurns Sulee_ hiç kimseyle doğumla alakalı konuşmadım :) cok korkuyorum 23.haftaya girdim bugün 3 cm acıklıkta mı alıyorlar hiç bilmiyorum nasıl araştırabilirim arkadaslar galiba panik atak var bende doğum deyince kalbim hızlı hızlı çarpıyor
Mehtap23 Erva_annesi07 devlet hastanesinden beklenen hareketler 🤷♀️ Neresi olursa olsun devlet hastaneleri çok ilgisizler.
Gizmo90 Erva_annesi07 öncelikle cimere yazın bu süreçte toparlanınca diğer hukuki işlemleri başlatın, normalde hastane personelinin şikayetine karşıyım ama burda çok büyük sorumsuzluk var peşini bırakmayın.