Vahideozturk2 Erva_annesi07 Çok geçmiş olsun, sağlıkla büyütün bebeğinizi, Virüs ü nasıl kaptı tam anlayamadım, hastane çarşafları bu kadar tehlikeli mi? Bence de şikayet edin, bir sonuca varır mı bilmiyorum ama bir umut hakkınızı arayın
Erva_annesi07 Vahideozturk2 yok hasta bezinin içine doğdu ya büyük ihtimalle orda ağzına dışkı falan kaçtı ondan oldu
Nergis0 Erva_annesi07 hastaneye bak ya 🙄 İyi valla evde doğursaymışın da bari temiz bi havluya doğarmış bebe 🙄 Doğumhanede hastayı bi başına bırakıp gitmek de ne demek allahim bazı sağlık çalışanları altına girdiği sorumluluğun farkında olmuyorlar ya sinir oluyorum. Herkes gibi bu meslekte de iyisi var kötüsü var işte kötü bir tecrübe yaşamışsın umarım bundan sonra her şey çok daha güzel olur 💞
Eminos123 Erva_annesi07 saglikla buyutun insallah yaptiklari sorumsuzluk cok buyuk 10 cm aciklikla nasil yalniz birakirlar sizi ama bebek hasta bezine dogdugu icin rota virusu olmaz bunun icinde gecmis olsun insallah bi an once atlatir
Erva_annesi07 Eminos123 valla bilmiyorum ki ben araştırdım dışkıdan bulaşıyormuş ya direk o geldi aklıma
ErsiNuray Erva_annesi07 Allahim saglikla büyütmeyi nasip etsin canm seninkini okuyunca kendimi gordum sayılır bnm.ikonci dogum ayakta çömelme haraketi yapyordm ayni dedn gibi suyum birden bi boşaldı bebek dayandı elimi koydum oraya bagryorm bebek gelyor diye hemen ebeler geldi şükür iyi insanlara denk geldim bn cok rahat gecti doğumum ebeler cok ilgiliydi devlette tek sorun odada tek kalyorsn bni oturttular dogum sedyesine 3 ıkınmada geldi cimcime. Cok korktum yere düşecek diye o an şükür biso olmadi
Kalbimm55 Erva_annesi07 şikayet etseydin Ya Olur mu böyle sorumsuzluk gerizekalılar ALLAHH da şükür bebeğin iyi şimdi
Milenka Erva_annesi07 Gülsek mi ağlasak mi bilemedim. Çok şükür birşey olmamış bebeğinize. Çok geçmiş olsun Allah yavrunuzla hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah
Nilufar_1996 Erva_annesi07 ama ne güzel bebek üç ikinmada gelivermis doğmuş. İnfeksiyon bezden mi bulaşmış o çok kotu olmus. İlk dogumunuz ve anlatiginiz kadar kolay geçtiyse maşallah. Ama genede yırtılma olmuş galiba 😢 Bebeğinizi Allah size bağışlasın sağlıkla büyüsün kuzu.
Erva_annesi07 Nilufar_1996 çok sağol canım. Evet çok şükür canım kolay geçti doğum ama çok yırtılma oldu
Gururunannesi Nazlimsu evet cuma akşamı o kadar büyük bir günah aldı ki nolurdu biraz daha güzel konuşsa. Onu yüce rabbim e havale ettim o en güzel cezayı verir
Gururunannesi Erva_annesi07 evet sanki götümüz un ağrısından gidiyoruz. Evimmizi esimizi rahatimizi bozup öylesine gidiyoruz. Allah böyle insanlara biraz vicdan bizede yardım versin
Masli Erva_annesi07 bende iskenderunda oturuyorum aman yarabbim neyseki ben adanada doğuracağım ellerine kalmadım
Emel123 Erva_annesi07 ay bu nasıl hikaye😂 insan şaşırıp kalıyor vallahi. Neyseki çıkmış sağlıkla küvözden. Hay Allah’ım ya