Evrifaessa Bedihauslu hamilelik yazınca direk çıkıyor resimde yeşilli bir bebek altında sprout yazıyor uygulama bu
Evrifaessa Elif8888 hamilelik yazınca direk çıkıyor resimde yeşilli bir bebek altında sprout yazıyor uygulama bu
Redpepper İlk zamanlar çok zorlandım ama bıraktım, hala canım sigara istiyor ama içmiyorum, doğumdan sonra içicem diye kendimi teselli ediyorum da süt meselesi var tabi bir de 🙄
Ayliz_Metehan Evrifaessa tabi ki sabretmek zorundayız herşey beybiler için şimdiye kadar içtiğimizde sayalım 😀
Hanife00 Evrifaessa hamileliğimin başında bırakmaya karar vermiştim bırakamadım ama 2-3 tane içmeye başladım sonra kpkusundan bile rahatsız olup içmemeye başladım 25.haftaya kadar falan içmedim sonra canım çekti bi içeyim dedim 35.haftaya kadar falan günlük 2 tane içiyordum kendime saat belirledim o saatte içiyordum 2 tane şuan 39.haftadayım günlük 3-4 tane içiyorum bebeğim açısından bir sorun olmadı
Ece003 Evrifaessa 6 günlükken öğrendim 7. Haftaya kadar içmedim ama şuan günde 3-4 tane içiuorum stresli oluyorum fazlası herşeyin zarar hiç içmemek çok iyi ama kendisi fazla strese sokmayın 4-5 ile sınırlayın derim