Yamacin-Annesi ikincim253 bence detayliyi bekleyin en sonuç orda olur demişti doktorum siizde öyle yapin kafanizdaki karışıklık gider en azından
2melek_annesiii ikincim253 banada 11+5te kesin kız dedi simdi 13+3 üm erkeğe benziyor dedi ama farklı doktorlar söyledi o yüzden 16 ya kadar bekleyecegim tam belli olması için
Beyzalpay ikincim253 2. Ultrason benim ultrasonumun aynisi ben ilk ekranda gordgumda erkek dedim ama doktor kz dedi banada benimde kafam karisik hic bisey almadan bekliyorum biraz daha 🤦♀️ seninde erkege benziyor bizmi yanlis anliyoruz bilemedim
ikincim253 Beyzalpay ikinci resim direk bacak arası hatta çıkıklığı eli ile gösterdi bak kız die 😂 bende bi düşündüm bu kadar çıkık olu mu kızın die 😂😂
Beyzalpay ikincim253 evet evet ayni benim durumdasin biraz daha beklemekte fayda var normalde kizda cıkıntı olmaz diyebiliyorm cnku bi kızım var onun ultrasonlarina baktm inanmayp hc oyle bi cikinti yoktu 😂
ikincim253 Beyzalpay benim de bi kızım var 🥰 yani ikinciye de erkek die sevmiştik 🥰 doktorum kesin değil deseydi bende kimseye söylemezdim ama bu durumda sorana söyledim 😂😂
Ozgrrr Dyggfrkn valla bnde şaşıranlardanım 13+2fe erkek dedi 17+1 olduk kız dddi. Bende detaylıyı bekleyecm
Ozgrrr ikincim253 al bnden de o kadar şimdi sülale erkek biliyor en son doktor kesin kız ddi aman yaa şaka gibi anam
Beyzalpay ikincim253 bizimde durumlar ayni bastan beri hep erkek hissedyorm bide hep oglum dye seviyodum ama nasip 2 kiz annesi olucaz hayrlisiyla 🙏🥰
Ozgrrr ikincim253 tm cnm ne bilim kesin kız dedi yok ödem yapıyor criptos öyle gösteriyor ddi. Aman yaa acaba kız mı erkek mi
ikincim253 Ozgrrr erkek dediğimiz gibi kız diyeceğiz artık 😄 ama ben gene kızcıyım🥰🥰 sadece ilk erkek sonra kız demesi sinirimi bozdu
Ozgrrr ikincim253 işte bak ne güzel demişsin anam niye söylüyor yani hayret işin tuhaf yanı Bn erkek diye sevinip mavi aldım herr şeyi zıbın, dönence falan şimdi ne yapacam onları ya
ikincim253 Ozgrrr biraz acele etmişsiniz alışveriş için , ben zaten son ay almayı düşünüyordum sadece görümcem bi takım almıştı ilk hediyesi bendne olsun die onu da değişirim artık 😄
ikincim253 Beyzalpay bende erkek hissediyordum hamileliğim tamamen kızımkinden Farklı ondan çok bulantım oldu bunda hiiiç olmadı hala kafamı karıştırıyor bunlar detaylıda net öğrenirim artık