ikincim253 https://resimyukle.io/r/xrK6nphTiL https://resimyukle.io/r/HGcxyhOfqj Doktorumuz 13+5 de erkek dedi şimdi 16+5 kız ama hala kafam karışık sizce ne bilenler yorum yapabilir mi 🥰😄 @Gulsen4224 _
Dyggfrkn ikincim253 kesinmi konuştu canım banada ilk erkege benziyor dedi başka doktora gittim kıza benziyor dedi 3. Doktora gittim özele kesin erkek dedi 4 .de doğruladı erkek dedi 😄
Adilekorkmaz ikincim253 benim doktorum 16 ci haftadan once cinsiyette yanilma olabilir dedi iki hamileligimde 16 haftada soyledi yanilma olmadi
Nazlimsu ikincim253 bana 12+5 dr erkek demişti ama hiç inanasın yoktu cidden çok küçüktü çünkü 14+5 haftalik kesin kız olduğunu öğrendik daha buyuk haftalarda ben degisecegini dusunmuyorum 12 13 haftalar yanlış görmüş olabilir ama sonrası değişme olmaz bence
GamzeAlii banada 16da erkek dedi dun 18 haftalik olmustuk kız dedi ama emin deil ilk gebeligimde kizimdada detayli ultrasonda net öğrenmiştim bu bebegimdede emin olmak için detayliyi bekliycem sanırım 😊
Dogalnaz GamzeAlii banada 16 erkek dendı 20 haftalıken ozeldekı doktorum kız dedı ayrıntılıda kız olduğu söylendi degısmeyebılır sızn
ikincim253 Dyggfrkn ilk gidişimde bacak arası falan kapalı idi baya uğraştı açtırdı erkek dedi ee bizde sevindik bi kızım var 🥰 şimdi de kız dedi gene baya baktı kız dedi bi çıkıntı var ha benim de kafam karıştı 😂
Ozgrrr Dyggfrkn valla bnde şaşıranlardanım 13+2fe erkek dedi 17+1 olduk kız dddi. Bende detaylıyı bekleyecm
Nazlimsu Dogalnaz çok garip değil mi ya 16 haftalik bebeğin cinsiyeti net belli olur aslında nasıl katistirabiliyorlar hayret
KadersizMelek Dogalnaz vallahi bana da 19. Haftaya kadar kız dedi bakalım yarın yine kontrol var 20.+5im detaylı ultrasona kadar da endişe etmeli miyim acaba 🤷♀️
Dogalnaz Nazlimsu benımde ılk defa öyle bır şey basıma geldı bır kere gosterdı hala gostermıyor saklıyor
ByzM ikincim253 ahh ahh aynı durumdayım bir erkek bir kız diyor doktorum hala bir netlik yok doktorum birde ikisinede kesin demişti
Yamacin-Annesi ikincim253 böyle cinsiyette yanilma olduğu için doktorum şuan değil 26 haftadan sonrayi bekleyip detaylida kesin ogreniriz demişti cinsiyetini bak iyikide söylememiş yoksa ben gider birsuru sey alırdım 😂
ikincim253 Yamacin-Annesi bencede geç öğrenmek iyi ya 😂 cinsiyetin değişmesi kafa karıştırıyor 🤦♀️ Alışverişe başlamamıştım sadece görümcem ilk hediyesi benden olsun deyip bi takım almıştı 🥰
Yamacin-Annesi ikincim253 bence detayliyi bekleyin en sonuç orda olur demişti doktorum siizde öyle yapin kafanizdaki karışıklık gider en azından
2melek_annesiii ikincim253 banada 11+5te kesin kız dedi simdi 13+3 üm erkeğe benziyor dedi ama farklı doktorlar söyledi o yüzden 16 ya kadar bekleyecegim tam belli olması için