e_doga metehaninannesiii 7000 dedilerde biraz pazarlık yaptık tabi . Şimdi benim fiyat söylemem doğru olmaz biz o hastaneye sürekli gidiyoruz kızımın kontrolleri de hep o hastanede oluyor . Hamilelik sürecimde de hep o hastaneye gittim siz konuşun belki ikram yaparlar
metehaninannesiii Medinekk bebegin saglikliysa doktorun kilosu iyi dediyse pek takilma kuzum Muz Kasar peyniri Sut Yogurt Yumurta Meyveler Kuruyemiş bunlari cok tuket mutlaka
e_doga Matmazelmemorial normal sancımla gittim 8 saat bekledik . Sancılarım baya şiddetliydi ama açılma olmadı maalesef .. bebek riske girdi acil sezeryana alındım ama Özgüç beyden çooooook memnundum
Matmazelmemorial e_doga acilma hic mi yoktu suni denendi mi sezeryandan memnun kaldinizmi peki dikislerinizde yada dogum sonrasi kusura bakmayin soruyum da ssvd olacagim icin merak ediyorum yapariz dedi ozguc bey bana ama ins benimde bi aksilik cikmadan olur
e_doga Matmazelmemorial yaparız dediyse yapar😀 maalesef 8 saat sancıya rağmen sadece 1 cm açılma vardı suni sancı bebeğim için tehlike oluşturuyordu. Hiç riske atmadan sezeryan yaptık.. dikişler gayet iyiydi zaten içerden dikti dışarda dikiş yoktu. Özgüç bey çok iyidir ben çok memnundum
PksyHnfe metehaninannesiii ben de memoriale gidiyordum ssvd istiyordum 9500tl dediler sezaryen olursa da 7500tl.. başka sebeplerden dolayı doktor değiştirme kararı aldım hüma Hastanesi’nde devam edicem muhtemelen artık orda da ssvd için 7000tlden başladığını söylediler sezaryen de 2500-5000arasi demişlerdi
PksyHnfe Matmazelmemorial ben de bilmiyordum duyunca şaşırdım hatta 🤭 bide bildiğim kadarıyla önceki sezeryan sebebine göre yaptırıyorlar ssvd yi herkese yaptırmıyorlar
bsra46 Bende memoriale gidiyorum nilgün avşar benzer doktorum 6000 tl doğum ücreti. Kamusen indirimi ile 5100 tl dediler
bsra46 metehaninannesiii çok pahalı 3 yıl önce de doğum yaptım orda ozaman normal geliyordu acıbademe göre fiyatı çok iyiydi. Şuan acibademle aynı
Kbrpsygt Memorial ücretleri biraz pahalı geldi bana doğum paketleri varmı Peki ya da oda süslemesi şerbeti vs içine dahil mi bu fiyatların?
bsra46 Kbrpsygt oda süslemesi yok şerbet var fotoğraf çekimi var küçük bir albüm yapıyorlar. Birde bir seans baby spa varmis
metehaninannesiii bsra46 bana da pahali geliyir hastaneye degistirecem buyuk ihtimalle durumumuz iyi ama normal doğuma bile o kadar para istemeleri cok sacma yani
bsra46 metehaninannesiii ben doktorumu değiştirmemek için gidiyorum Kızım da da aynı doktorlaydım ve memnunum normal.dogum yapmıştım inşallah yine kısmet olur. Arkadaşım dünyam hastanesine gitti 3500 ödedi sezeryan doğum oldu