Medinekk metehaninannesiii ayy masallaaahh bende 30+3 de gittim 1542 dedi az mı yaa 3 haftamız varmış aramızda 😕
DenizBatus mrvertn kızlar bu fiyata bebeğin ilk muayenelerinde dahilmi?işitme testi falan.bide anneyede covid testi yapılıyor hepsi paket olarak mı bu fiyat
Hilal_cskn38 alpinannesiii nasıl indirim ben sıgırtalıyım paket alabılıyosunuz oda standart paket 7.000 TL dediler bana
Hilal_cskn38 alpinannesiii hıııı ne güzel 👍 birde borana testi için ücret ödeniyormuş Allah nasıp ederse iki ay sonra doğumum orda olcak ücretler pahalı ama yapcak bişey yok
alpinannesiii Hilal_cskn38 o paketin içinde galiba bende ayın 18 inde doğurcam 16 sında tahlıller istendi içinde diye hatırlıyorum yanlışlık olmasın ama aylar önce konuşmamda ötle kalmış aklımda
Hilal_cskn38 alpinannesiii saglıkla doğur inşallah 🙏 bizimki normal deniliyor ama bakalım kısmet hayırla alalım kucaklarımıza
metehaninannesiii Medinekk bebegin saglikliysa doktorun kilosu iyi dediyse pek takilma kuzum Muz Kasar peyniri Sut Yogurt Yumurta Meyveler Kuruyemiş bunlari cok tuket mutlaka
Nundiyebiri metehaninannesiii kesinlikle şehir hastanesi otel gibi ben orda dogum yapmadım ama mükemmell bir hasttsane
e_doga Matmazelmemorial normal sancımla gittim 8 saat bekledik . Sancılarım baya şiddetliydi ama açılma olmadı maalesef .. bebek riske girdi acil sezeryana alındım ama Özgüç beyden çooooook memnundum