Ceyfer Naz1905 ahh o bunalim geciren benim iste aksamda cikmiyorum bi hafta sonu 😄 bugun cikicam ama cok daraldim babaneme gidiyim dedim oda halamda 😂 gelsin artik ona dadanicam
Enesefe Ceyfer bir o koltuk bir o koltuk dolaşıyorum habire birşeyler canım istiyor onu yoyirm oğlum var onunla ilgileniyirm😀😀😀yemek yapılacak ama klimalı odadan çıkmak istemiyorum😀😀😀
MucizemE Ceyfer hareket kısıtlanıyor ağrılar çoğalıyor merak fazla ama çok şükür az kaldı☺️ Darısı başına😁🙏🏾
istanbulluanne Ceyfer telefon,tv yemek 😀 bska hic bisey yapmıyorum koca gün yatiyorum. Cok scak gezilmiyor bu sicakta
istanbulluanne Ceyfer Ama yapicak baska bsey yok ki. Orgu bilsem öreyim hem kış bebegi olucak ama maalesed 😒 telde koca gun elimizde ama korkuyorumda radyasyondan
Ceyfer sevll bende dikis makinasi almayi dusunuyorum canim aslinda guzel vakit gecer. Bende az cok anliyorum 😄
Esesli ozgeya bizde klima Yok ama bütün camlar açık vantilatör benimle birlikte geziyor. Nereye gidersem oda yanımda 🤣🤣🤣 yetmezse Bülent Ersoy misali elimde yelpaze. Askılı şort geziyorum ama yine de çooookk sıcak 😞
ozgeya Esesli valla sorma ben de klima var da ne oluyor diğer odaya mutfağa vs geçince yine aynı sıcak,elimde peçete sürekli kebapçılar gibi terimi siliyom 😄😄 kıyafeti hiç sorma resmen don atlet geziyom evde 😅😅😄😄
Babyboymom Ceyfer hamilelerle yoga ve meditasyon yaz youtube a hafta hafta yap cnm sıkıntın kalmasın 😊 ben çekip koyuyorum artık son haftadayım sonra bebişle koyucam inşallah 😊 üye olursan sevinirim💋
Babyboymom Ceyfer https://youtu.be/hEjxAG6v3is Evet canım hem bana zaman geçirtiyor hemde başka hamişlerde faydalanıyor sende hergün yap yolladığım link ilk haftam 😊 şimdi 37 oldum 😍😍
Ceyfer Ozlem6161 Neshaakin BaranAsaf01 FundaT Pamukdeniz Kbrdmr93 istanbulluanne valla hanimlar tek degilmisim yorumlari okuyunca bi gulme aliyo 😂 hepimiz ayniymisiz hemen zaman gecsede bebeklerimiz dogsa saglikla onlarla ugrassak 😊 ama sabır hanimlar boyle boyle zaman geciyo :)) biraz daha sıkalım disimizi 🤷🏻♀️
Kbrdmr93 Ceyfer Eşimi işe uğurluyorum kahvaltı yapıp uyuyorum bi ara uyanıyorum tlf tv izliyorum sonra gene uyuyorum 🤣🤣
Pamukdeniz Bebegime hazırlıklar yapıyorum izne ayrıldım artık başta sıkılırım diye düşündüm ama evde iş bitmiyor 😁 temizlik bebiş odası geldi birde yani akşam oluyor temizlik çamaşır falan bebiş hazırlıkları 😍😍