Ceyfer Hanımlar evde neler yapiyosunuz vakit gecmesi icin 🤦🏻♀️ Ben cok sıkılıyorum yapıcak hic bisey yok 🤷🏻♀️
Esracim Ceyfer valla evden çıkamıyorum dışarı 44 derece. Geçen çıktım sistim geldim. Evde meyve yiyorum TV izliyorum
Anneyimanne Ceyfer tv izliyorum telefonla uğraşıyorum yemek yapıyorum kuranı Kerim okuyorum günüm böyle geçiyor akşamları da eşimle dışarı çıkıp yürüyüş yapıyoruz 🤗
Ceyfer Yarenimm ya sorma bende öyleyim 😂 bide hep aynı seyler var televizyonda havada sıcak Allahım nolcak bu halimiz 🤷🏻♀️😄
Ceyfer Esracim evet dışarısı çok sıcak sakıncalı bizler icin dısarı cıkamiyoruz evdede yapcak bisey yok 😄
ozgeya Ceyfer tv karşısında yatma sporu yapıyorum :)) klimanın olduğu odadan ayrıldığım an buharlaşıyorum,o yüzden koltukla bütünleştim.
Ceyfer ozgeya ah sen yine iyisin benim klima farkli odada orda tv yok :) hafta sonu salona aldircam bende 😄 cok sıcakkkk
Esesli ozgeya bizde klima Yok ama bütün camlar açık vantilatör benimle birlikte geziyor. Nereye gidersem oda yanımda 🤣🤣🤣 yetmezse Bülent Ersoy misali elimde yelpaze. Askılı şort geziyorum ama yine de çooookk sıcak 😞
ozgeya Ceyfer ben geleceği görüp oturma odasına klima taktırmıştım çünkü normalde de sıcaktan eriyen biri olduğum için hamilelikle 5e katlandı 😁😁
Ceyfer ozgeya en güzelinii yapmissin canim ya 😄 bende görebilseydim keske klimanin yaninda cok duramiyorum serinleyince hemen kapatiyorum bogazlarimi acitiyo cok :)
Anneyimanne Ceyfer aynen valla gündüz dışarı çıkalım desek sıcaktan dışarı çıkılmıyor onun için de evde hergün aynı seyler yapıyoruz 😂
Calasun Ceyfer 😥yat ye tv zaman geçmiyor ama demi 🙃 bende ne yapsamda zaman geçse diye düşünüyorum 🤷♀️
Ceyfer Calasun bende valla bi dusunuyorum simdi keçe felan alip biseylermi yapsam diye evde sıkıntıdan en azindan oyalar 🤔
ozgeya Ceyfer 😁😁 ben de çok soğuk açmıyorum,harareti alacak şekilde ayarladım oda ne soğuk ne sıcak,serin.yoksa ben de duramam 😁😁
Zuhal2205 Ceyfer doktorları izliyorum. Aynı bölümleri defalarca kez izlememe rağmen anlamsızca hala izliyorum. 😂 sonra forum instagram instagram forum. İkisini de yenilemekten bi hal oldum artık 😒
Ceyfer Zuhal2205 😂 ayni canim telefon surekli sarjda bende kalkip fatmagul sonra aski memnu sonra doktorlar sonra esim geliyo zaten 😂 zaman boyle geciyo
zehracinar Ceyfer En azından senin eşin arayıp dizi izle diyor benim eşim annemlere git diyo sanki çok seviyorum Ya annesini 😒