Destinaa Dilekcnkn aa maşallah çok ilginç öylesine kontrole gittiğiniz de öğrendiniz kaçıncı haftaydı
Dilekcnkn Destinaa Tahmini doğum tarihi sanırım 39 haftaya falan denk geliyor benimde öyle birşeydi Doktorun verdiği tarihi bir gün geçmişti öylesine yemeğimi yedim gittim hastahaneye 4 cm açıklık vardı akşam 8 gibi yatışım yapıldı 2:50 geçe doğum yaptım
Eminos123 Destinaa 38 +5 im ilk nst iyiydi onumuzdeki hafta randevum vardi oglum tlfnu kurcalarken randevumu iptal etmis yaa nasi canim sikildi yeni maillere bakiyordum ki mail gelmis randevunuzu iptal ettiniz diye
Syma-ma Destinaa aynen bana da iyi dedi 😃 5 günde bir gel artık dedi Perşembe yine gidicem işte doğumu tetiklemek için napmamiz lazım ya 🤣
Sunay10 Destinaa ağrı ile squat hareketi yap ki açılma olsun bide ahududu yada böğürtlen çayı içti hurma demle iç
Dilekcnkn Sunay10 Hayır extra yapmadım ama afadersin doğumdan 1 hafta önce falan birliktelik olduğunda eşimin dediğini diyorum hiç birşey anlamıyorum dedi demek ki açılma varmış son aylarda ilişki öneriliyor ama onu biliyorum