ErdemirinAnnesi Mrabia_21 yok kalın battaniye koymadım gerek yok boşuna götürüp kirtlermeyin ince battaniye 2 müslin örtüsüde 3 tane götürdüm kalınla örterseniz bebk içinde terler zaten hastaneler sıcak
Mrabia_21 ErdemirinAnnesi ErdemirinAnnesi. Bende bi tane müslin bi tanede penye battaniye koydum . hala ordan isterlermi diye düşünmüyo değilim
Bebegimicin1 Mrabia_21 cift tarafli pazen kumas battaniye ne kalin ne ince oluyor onu duusnebilirisiz kac haftaliksiniz
3MelekAnnesi3 Mrabia_21 benimde ilk oglum martta dogdu bu benimde yaza geldigi için Yinede nolur nolmaz Ankaradayım esintisi vs oluyor diye cok kalın degil ama yinede 1 tane elyaf battaniye koydum 2 tanede penye ve müslin koydum
Serpilbb Mrabia_21 bende bu ay doğum yapıcam Allah izin verirse, iki müslin bi ince battaniye koydum ince battanıyeye bile gerek olcağını sanmıyorum ama belli olmaz diye
Mrabia_21 Serpilbb ben pazartesi gidiyorum doğuma müslini ğenye battaniyemi koydum kalında kararsız kaldım
Mrabia_21 Elif3534 bilemedimki hazırladım herşeyimi pazartesi gidiyorum penye ve ince müslin koydum . kalın battaniyeyi koysammı koymasımmı diye düşünüyordum
3MelekAnnesi3 Mrabia_21 bence zarar etmez 1 tane koyun sırtımızda yük degil ya sonucta lazım olursa kullanırsınız
Eminos123 Mrabia_21 koyma canim ben koymadim ince muslim ve bitanede penye battaniye koydum hastane cikisinin battaniyesini zaten kayniyor ortalik
Gururunannesi Mrabia_21 bnce koy cnm. Çocuklar da annede çok üşürmüş. Bn bir kalın koydum puf puf ☺️. Bir ince penye tarzı. Birde müslin koydum .