Filiz1 Gzde218 soyadınızı okur okumaz pırıl pırıldak dedim baktım asağıya yazmışsınız 😂😂 pırıl pırıldak söylenmesi cok hoş oldu sanki 🌸
Symazturk Gzde218 bade ya da nilbade koyardım ben , pırıl pırıldak harika ama okul çağına gelince acaba dalga geçerler mi diye düşündüm sadece 🤭
Belacivciv Gzde218 Pırıl pırıldak mı 😂 Bizim vardı doktor ahmet ahmet isim soyisim bu şekilde 😂 Bence en yakışanı bade 🌸
Cbusra93 Gzde218 ben badeyi beğendim güzel oluyor ama anlamı iyi değil yazmışlar galiba o zaman iyi araştırmak lazım manasını.Pırıl pırıldak da komik olmuş ya ben öğretmenim emin olun okulda çok dalga geçerler malesef
Kubra2727 Hic birine oy veremedim acaba soyadi sevmedim diyemi😀😀 Daha boyle bence agir isimler koyda soy isim agirlassin 😀😀
Kubra2727 Piril pirildak sanki komedi filmindeki basrollerin isimleri… digerleride hos degil sil bastan bence.. soyisime takilirsaniz hic bir ismi begenmezsiniz dusunmeyin orasini bence 😀
tugbao Gzde218 cok akilda kalici bence. ogretmen falan olsam asla ismini unutmam. okulda dalga gececek olan arkadaslari “ yaaa bizde piril pirildak vardi napiyo acaba” derler mutlaka 😂
Gzde218 Hiç biri uyumlu değil yazmışlar sorun da orada zaten uyumlu olmuyor.Bu soyadına uygun isim üretmek zaten zor bu yüzden seçilen isimlerden anket açtım 😁😂 başka isimler de olabilir tabiki soyadıyla uyumsuz olacaksa 😁