Selen37 Gzde218 Daha seçeneklere bakmadan içimden pırıl pırıldak geçti 😂 seçenekleri görünce şaşırdım valla. Pırıl çok tatlı ama dalga geçilir mi onu düşünüyorum. Bence Bade 🐥
Caglaluna Gzde218 bence pırıl koymayın ve soyadını çok da hesaba katmayın uzuuun bi süre kullanacak olsa da ilerde değişecek muhtemelen 😂 benim de soyadım biraz komik kızım olursa bi şansı var ama oğlum olursa üzülüyorum ömür boyu o soyadıyla kalacak diye 😂😂
Elifinannesi11 Gzde218 pırıl çok uymuş ve güzel olur yani hoj söylemi biri adı soyadı ile seslense ilerde gayet güzel prestij yaratır akıllıca
yagmur_vera Gzde218 Bade çok güzel bence🥰 Bizim de kızımız olacak inşallah soyadımız Yağmurlu. Kesin olmamakla birlikte Yağmur tercihlerimiz arasında. 😇
[silindi] Gzde218 çok üzgünüm ama hiç biri soyadı ile uyumlu gelmedi. Ama asla koymam dediğim Ahenk sanırım. bizim bi usta vardı selim Selimoğlu , o geldi aklıma 😄
annesinin_beybisi Gzde218 pırıl pırıldak mı eşin düpedüz saçmalamış afedersin ama😁 fırıldak gibi olur o zaman. ben bade ve nil bade arasında kaldım 😊
Ftmglpnr Gzde218 ya bade yada nilbade olsun pırıl pırıldak fazla tekerleme gibi duruyor sanki rabbim adıyla büyütsün inşallah