Brcuozgr Eminos123 evet ara ara kasılmalarımız var ama henüz açıklık hiç yok bakalım sağlıkla gelsinler inşallah
Asya1314 Eminos123 bu ayin 13 unde randevum var ozamam 36 +2 olacak ozamana kadar beklermiki diye korkuyorum
fatmArslan06 Eminos123 ilk gebeliğim vallah agrım oluyor ama ne ağrısı bilemiyorum gaz ağrısı gibi şiddetli karın kaşık agrım oluyor bebek hareket edince canım agzima geliyor
fatmArslan06 Eminos123 hareketler de azalan varmi sende 39+3ben 2 gündür sığmıyoruz sanki yerimize acıyor canım
Eminos123 Asya1314 endiselenmeyin kalir insallah bu zamana kadar gelmissiniz masallah oglumda benim de erken dogum riskim vardi 40+4 de dogdu
42-AySe-07 Samara96 sezaryen canım benim ikinci bebeğim ilk sezaryen olunca bu da öyle olacak inşallah
Asya1314 Eminos123 ya ne guzel insallah benimde oyle olur icimi rahatlattiniz gerckden sagolun insallah benim 38 e kadar gelir
Agnesmom Bizimde son 15 😬 Sanki hep içimde kalacak gibi geliyor sonlara doğru günler geçmiyor Rabbim herkesin evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Hepimizi Allah kurtarsın sevgili anneler 🙏🏻