Cutemomy Kuzusu damla damla 2 gun turuncu kahve akıntım oldu baya. Bugun kırmızıya döndü ama adet gibi de değil. Damla damla.ped kirlenmiyor. Peçeteye geliyor. Şaştım kaldım. Bari tam sökülseydi. Bi acayip bir adet geçiriyorum. Sizde durumlar nasıl?
Kuzusu Cutemomy ilaç içiyormuydun sen? Dufaston? Dün eşimin ısrarıyla test yaptım negatifti bugün yaptım 2 3 saat sonra silik çizgi vardı o da kurumadır belki de sol kasığımda baya ağrı var ama reglden bir haber yok ilacın etkisiyle 1 2 gün erken olmam lazımdı
Cutemomy Kuzusu hayır ilaç içmiyorum. İğnenin 15. Günündeyim. Ağrısız damla damla geliyor. Sizinde 15. Gün mü?
Kuzusu Cutemomy umutlandırmak istemem ama burda adet olduğunu sanıp hamile olanlar da var postlarda görmüştüm😶
Cutemomy Kuzusu ben persembe dr A gitcem. Tekrar klomen için. Bu 3. Defa olacak. gidince kanda gebelik bakarlar zaten o zaman anlasılır ne oldugu. Düşük bir ihtimaldir herhalde.umutlandırmak istemiyorum kendimi.
Sksksksks Kuzusu gelen giden yok canım test yaptım ama 5 Tl olanlardan negatif bugun belim fazla agrıyo kasıklarımda iğne batması gibi ağrı bi anda giriyo 1 dk felan sürüyo çıkıyo
Kuzusu Sksksksks bende de yok canım bugün fazla iş yaptım buzdolabını falan temizledim belim ağrıyor bir ara başım döndü inşaAllah ki hayırdır
Cutemomy Sksksksks klomen ve catlatma iğnesi kullanım sonunda. Beklenen Adet günü değil 15. Günü adet olunuyor.ortalama 15-17.günler diyebiliriz. Gecen sefer oyle olmustum bende. 1 hafta sonrasına adet günümdü ama 15. Gün adet oldum.
Sksksksks Cutemomy ben femera+ catlama iğnesi Protestan ve estrofem diye bi ilac kullandım canım biri dün bitti biri bugun bitecek ama brlim otururken bile ağrıyo ya adetime 5 gün var olmazsam kan vericem üzülüyorum negatifi görünce 😔
Cutemomy Sksksksks Progestan ve estrofemi neden verdi Dr. Tutunmayı saglamak için mi? Progestan kullanmıştım daha önceki kaybımda lekelenmemi kesmişti hemen.